FABRIEKSBOUW EN -RENOVATIE CONFORM TOEKOMSTIGE UITDAGINGEN

Binnen tien jaar standaarden uit farma van toepassing in voedingsindustrie?

Verschillende EU-landen helpen levensmiddelenproducenten een antwoord bieden op toekomstige vereisten. Elk van die bedrijven moet de nieuwste ontwikkelingen binnen zijn sector opvolgen om klaar te zijn voor morgen. Een 'Food Factory of the Future' moet potentiële tekortkomingen vroegtijdig detecteren en tijdig op zoek gaan naar mogelijke oplossingen en kansen voor een betere operationele performantie. Voedingsbedrijven moeten ook klaar zijn om te voldoen aan nieuwe eisen op het vlak van arbeidsveiligheid, voedselveiligheid, kwaliteitsborging, milieu en klimaat.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.