TRENDS EN ONTWIKKELINGEN ROND VOEDSELVEILIG SMEREN

Direct contact smeermiddelen in opmars

Een speciale groep binnen de uitgebreide groep smeermiddelen betreft de producten die speciaal geschikt zijn voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. De eisen ten aanzien van hygiëne en voedselveiligheid liggen hier - terecht - extreem hoog en vragen veel van alle componenten en middelen die er worden toegepast. Recente trends en ontwikkelingen liggen onder meer op het vlak van de 'direct contact'-smeermiddelen (3H), vervuilende stoffen die vanuit verpakkingen in voedsel terechtkomen (maar óók in smeermiddelen aanwezig zijn), en het fenomeen 'allergenen'.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Foodprocess 

Foodprocess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.