RUIMTEDESINFECTIE NIET ZALIGMAKEND, EERST BRON VERVUILING AANPAKKEN

Foggen of vernevelen om moeilijk te bereiken plaatsen aan te pakken

In de zorgsector is fogging snel een populaire techniek aan het worden om volledige ruimtes te desinfecteren. Ook de voedingsindustrie lijkt er veel heil van te verwachten. Toch ligt het beeld hier genuanceerder. In de zorg kan men immers onder bijna steriele omstandigheden werken. Wie in een voedingsbedrijf de bron van zijn vervuiling niet eerst aanpakt, zal met ruimtedesinfectie geen oplossing verkrijgen voor het probleem. Wel kan het een bijkomende manier zijn om in voedingsbedrijven met een hoger risico op besmetting de bacteriële druk weer even van de ketel te halen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.