Feestelijke opening nieuwe kantoor Colt International

Gasten krijgen rondleiding in nieuw gebouw

Colt International verhuisde eind februari zijn hoofdkantoor naar een vernieuwd en modern gebouw. Op 15 juni organiseerde het hele Colt team daarom een open middag voor klanten en relaties, wat heel wat bezoekers aantrok. In een informele en gezellige sfeer kregen de genodigden een rondleiding in het nieuwe gebouw.
Het startpunt was de ontvangstruimte. Wat daar meteen opviel was de aangename, frisse temperatuur dankzij een Coolstream. Zo konden de bezoekers aan de lijve ondervinden hoe natuurlijke koeling in zijn werk gaat. Speciaal voor de openingsreceptie had het Colt team enkele rook-warmte-afvoer-units tentoongesteld: de Apollo, ECO en Airlite. Na de ontvangstruimte werd er verder rondgegaan in het gebouw. Op de eerste verdieping konden de bezoekers ook de natuurlijke verluchters type Airlites zien die Colt op zijn eigen dak geïnstalleerd heeft. Na de rondleiding werden de gasten en medewerkers buiten getrakteerd op drankjes en eten van een foodtruck. “We blijven verankerd in Mechelen, maar hebben voor een nieuwe locatie gekozen met ruimere bureaus, goede lichtinval en perfecte look en feel voor de mensen”, vertelt Managing Director Eddy Van der Auwermeulen. “De kwaliteit van onze diensten moet tot uiting komen in alles wat we doen, dus ook in onze werkplek. De opening was voor ons een unieke gelegenheid om onze klanten en relaties op een ontspannen manier te laten kennismaken met de verschillende diensten die we aanbieden.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.