- 11 juni 2018
- Door Piet Debisschop
- | 8 min. leestijd
Klaarheid in het kluwen van audits
De certificering binnen de voedingsindustrie is een onvermijdelijk gegeven dat elke schakel in de ketting van de basisproducent tot en met de eindverbruiker treft. Het belang en de hiƫrarchie van de diverse certificeringen zijn echter niet altijd helemaal duidelijk. Daarom loont het zeker de moeite om binnen de ruime agro-voedingsnijverheid een schematisch totaalbeeld te schetsen van wat er momenteel aan verschillende certificatieniveaus bestaat en hoe deze worden afgezekerd.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.