- 06 februari 2020
- Door Frank Moerman
- | 6 min. leestijd
Bouw en renovatie conform toekomstige uitdagingen
Een 'Food Factory of the Future' moet potentiële tekortkomingen vroegtijdig detecteren en tijdig op zoek gaan naar mogelijke oplossingen en kansen voor een betere operationele performantie. Voedingsbedrijven moeten ook klaar zijn om te voldoen aan nieuwe eisen op het vlak van arbeidsveiligheid, voedselveiligheid, kwaliteitsborging, milieu en klimaat.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.