9 april 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE VOEDINGSVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxBespaar niet op human resources
Anuga FoodTec stond eind maart in het teken van 'resource efficiency'. Minder energie, minder water en ook minder voedselverspilling. Op uw 'human resources' mag u echter níét besparen. Investeer in opleidingen, neem uw eigen hr-organisatie onder de loep en laat ook uw hr-manager zichzelf bijscholen. Sectororganisatie Alimento kan u daarbij helpen.

Wouter Verheecke
Bladmanager

ANUGA FOODTEC IN HET TEKEN VAN 'FOOD WASTE REDUCTION'

 VIDEOHet hoofdthema op Anuga FoodTec 2018 was 'resource efficiency', waarbij men ook de 'food waste' probeert terug te dringen. Dat kan zowel in het proces zelf, bijvoorbeeld bij sorteermachines of checkwegers, als bij het verpakken, op het einde van de productielijn.
Video

ANUGA FOODTEC 2018 BREEKT ALLE RECORDS

De 2018-editie van de Anuga FoodTec beurs in Keulen was op alle vlakken een succes. Meer dan 50.000 professionals uit alle windstreken informeerden zich vier dagen lang over de nieuwste innovaties en ontwikkelingen in de voedingsverwerkende industrie.
Lees meer

BRUG TUSSEN OPLEIDINGSCENTRA EN VOEDINGSINDUSTRIE

Sectororganisatie Alimento fungeert als een 'go-between' tussen opleidingscentra en de industrie, en ondersteunt ook hr-managers waar nodig. “Zo willen we het aantal medewerkers in de Belgische voedingsindustrie op peil houden, ook in de huidige en toekomstige tijden van automatisering, delokalisering en buitenlandse werkkrachten", zegt adviseur Herbert Matthys.
Volledig artikel lezen

FILLFAST DOSEERMACHINES: COMPACT, MOBIEL EN SNEL REINIGBAAR

160pxFill Fast™ doseermachines zijn ontwikkeld voor dunvloeibare tot zwaar visceuze voedingsproducten tot 90 °C.
Lees meer

VOEDSELVEILIG VERPAKKEN ESSENTIEEL IN VERPAKKINGSBRANCHE

Wekelijks worden er nog producten teruggeroepen uit de winkelschappen om de consument te beschermen en uiteindelijk te voorzien van veilige producten. Verpakken is daarin een erg belangrijk aspect binnen voedselveiligheid en daarom is Food Safety één van de vier hoofdthema's tijdens Empack.
Lees meer

BEZOEK METTLER TOLEDO OP EMPACK 2018

Door de steeds hogere eisen van consumenten, retailers en regelgevende instanties wordt extra druk gelegd op de kwaliteit en integriteit van producten. Mettler Toledo helpt u om die druk te verlichten, de kans op product recalls te minimaliseren en de productiviteit te verhogen. Hoe het dat doet, ziet u op Empack 2018.
Lees meer

ANUGA FOODTEC SUCCESVOL VOOR INDUSTRIAL AUCTIONS

Veel bekende kopers, tevreden opdrachtgevers en vele nieuwe connecties zijn het resultaat van de tweede beursdeelname van Industrial Auctions op de Anuga FoodTec in Keulen.
Lees meer

ONDERHOUD & ENERGIE-EFFICIËNTIE AANDRIJVINGEN

In het kader van het klimaatakkoord, de eindigheid van fossiele bronnen en de oplopende energieprijzen neemt ook de industrie inmiddels steeds meer maatregelen om energie te besparen.
Volledig artikel lezen

SENSOREN MET SIMULATIESOFTWARE VERHOGEN UW PRODUCTIVITEIT

160pxMet als slogan 'meer dan enkel sensoren' biedt ifm electronic vandaag maar liefst 22 productgroepen aan, met daarbinnen verschillende technologieën om optimaal tegemoet te komen aan industriële toepassingen in de meest veeleisende omstandigheden.
Volledig artikel lezen

http://foodprocess.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
VIDEO: 'Food waste reduction' op Anuga FoodTec

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be