19 april 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE VOEDINGSVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxStudenten ontmoeten CEO's
De openstaande vacatures in de voedingsindustrie raken momenteel niet ingevuld. Fevia, de federatie van de Belgische voedingsindustrie, en sectororganisatie Alimento pakken daarom uit met de 'Food At Work Days'. Dat is een reeks van events, waarbij zij onze sector als topwerkgever op de kaart willen zetten. Ook voor de CEO's is daarbij een belangrijke rol weggelegd. Wie kan immers met meer kennis én passie over zijn eigen bedrijf en producten praten? Sla er onze 'uit de bedrijven'-interviews maar even op na!

Wouter Verheecke
Bladmanager

FOOD AT WORK DAYS GELANCEERD

Belgische voedingsbedrijven hebben elk dag meer dan duizend vacatures openstaan. Fevia en Alimento lanceren daarom de Food At Work Days: een reeks initiatieven en events om jongeren en werkzoekenden warm te maken voor een carrière in de voedingsindustrie.
Lees meer

WEST-VLAAMSE NETWERKBEURS PACKCONTACT

Op 26 april vindt de kleinschalige netwerkbeurs Packcontact plaats in het Huis van de Voeding in Roeselare. Voedingsbedrijven kunnen er in contact komen met 23 standhouders, die er hun nieuwste innovaties voor de verpakking van voedingsproducten zullen voorstellen.
Lees meer

DE HIGHLIGHTS OP EMPACK 2018

Op 3 en 4 oktober vindt de 17de editie van Empack plaats in Hal 11 van Brussels Expo. De verpakkingsbeurs is hét netwerkevent voor iedereen die packaging ademt. Bovendien is het een echte belevingsbeurs waar je de laatste trends en innovaties in de verpakkingssector ontdekt.
Lees meer

JOSSE LOCUS NV KIEST VOOR UCRETE-VLOER VAN BASF

160pxWie een grondige wijziging doorvoert in zijn productieruimte, wil natuurlijk zo snel mogelijk weer up-and-running zijn. Dat was meteen de belangrijkste vereiste toen de 'grote, ambachtelijke bakkerij' Josse Locus NV uit Schepdaal onlangs investeerde in een nieuwe vloer.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE SMEERSOFTWARE KIEZEN?

Niet zelden denken gebruikers dat softwarepakketten als 'vanzelf' problemen oplossen. Installeren en klaar. De praktijk blijkt echter weerbarstiger en vraagt om kennis van de materie om optimaal profijt te hebben van de investering.
Volledig artikel lezen

EENVOUDIGER WERKEN MET SMEERSOFTWARE

Smeertechnisch onderhoud kan profiteren van de mogelijkheden die de huidige softwarepakketten bieden. De voordelen liggen daarbij vooral op het vlak van het gestructureerd vastleggen van alle smeerpunten, het koppelen hiervan aan de juiste smeermiddelen en smeerfrequentie, én het vastleggen en terugkoppelen van de uitgevoerde werkzaamheden.
Volledig artikel lezen

ANUGA FOODTEC IN HET TEKEN VAN 'FOOD WASTE REDUCTION'

 VIDEOHet hoofdthema op Anuga FoodTec 2018 was 'resource efficiency', waarbij men ook de 'food waste' probeert terug te dringen. Dat kan zowel in het proces zelf, bijvoorbeeld bij sorteermachines of checkwegers, als bij het verpakken, op het einde van de productielijn.
Video

EXPLOSIEVEILIGE MOTOREN ZIJN MUST

Dat de ATEX-regelgeving een complex, vaak niet te ontwarren kluwen blijkt, is een understatement. De aansprakelijkheid komt er niet enkel terecht op de schouders van de gebruiker, maar ook op de fabrikant van onder meer motoren.
Volledig artikel lezen

MEETOPLOSSINGEN VOOR VOEDINGS- EN DRANKSECTOR

Het handhaven van de ideale omstandigheden in voedingsmiddelen- en drankenproductie is niet gemakkelijk dan wel onmogelijk zonder de juiste tools. Download het eBook over hoe u veel voorkomende problemen kunt oplossen met behulp van meetinstrumenten.
Lees meer

http://foodprocess.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
CEO's moeten studenten overtuigen om bij hen te komen werken

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be