4 mei 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE VOEDINGSVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxInnovatie als ultiem wapen voor competitiviteit
Innoveren: dat is zowat het standaardantwoord wanneer we ondernemers in de voedingsindustrie vragen hoe zij denken concurrentieel te blijven. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ook Flanders' FOOD en de Vlaamse overheid innovatie aan competitiviteit linken in hun clusterpact. Met hun innovatiewedstrijden dagen Fevia en Alimento dan weer studenten uit om zelf nieuwe voedingsproducten te ontwikkelen, om hen zo warm te maken voor een job in onze sector.

Wouter Verheecke
Bladmanager

FLANDERS' FOOD ONDERTEKENT CLUSTERPACT

Flanders' FOOD heeft vorige week het clusterpact 'speerpuntcluster agrifood 2018' ondertekend op het kabinet Bourgeois. De Vlaamse overheid en Flanders' FOOD leggen in het pact hun inspanningen vast rond innovatie en competitiviteit voor de voedingssector.
Lees meer

FOOD AT WORK STUDENT AWARDS UITGEREIKT

Fevia maakte vorige week de winnaars bekend van de Food At Work Student Awards. Dertig jongerenteams ontwikkelden hun voedingsproduct van de toekomst, vaak met het oog op meer duurzame oplossingen die bovendien goed zijn voor de gezondheid.
Lees meer

AUTOMATISCH HOOGBOUWMAGAZIJN VOOR POCO LOCO

Dematic heeft voor de Roeselaarse snackfabrikant Poco Loco een volledig geautomatiseerd hoogbouwmagazijn opgericht met een totale oppervlakte van 8.000 m2. Het nieuwe magazijn biedt het bedrijf de mogelijkheid alle opslag te centraliseren op één locatie.
Lees meer

POLYVALENTE TRILLINGSBEWAKER VERHOOGT BESCHIKBAARHEID EN VERLAAGT ONDERHOUDSKOSTEN

160pxDe trillingsbewaker efector octavis meet trillingsdata maar voert ook de signaalanalyse en machinediagnose direct op de machine uit. De machinetoestand wordt lokaal vastgesteld en via alarmen of als toestandswaarde naar de PLC gestuurd.
Lees meer

HOE UW DESINFECTIE OPTIMALISEREN?

 VIDEOWe zijn ervan overtuigd dat automatisering leidt tot een optimalisatie van uw bestaand productie- en infectiepreventiebeleid op een kosteneffectieve manier én met hoge effectiviteit. Challenge dit concept: reserveer nu tijdelijk uw GRATIS on site desinfectie.
Video

INDUSTRIAL AUCTIONS KIJKT UIT NAAR FOODTECH BARCELONA

Na een succesvolle deelname aan de Anuga FoodTec in Keulen komt al meteen een volgende beurs in zicht voor Industrial Auctions. Ditmaal zal het bedrijf aanwezig zijn op de FoodTech Barcelona, van 8 tot en met 11 mei in de Gran Via Venue.
Lees meer

WINST BEHALEN VIA OPTIMALE PRODUCTIE

 VIDEOEen goede onderhoudsstrategie resulteert in langer produceren door het operationeel houden van assets. MaxGrip heeft een jarenlange samenwerking met FrieslandCampina in het ontwikkelen en uitvoeren van hun wereldwijde onderhoud- en productiestandaarden. In deze vlog verneemt u hoe FrieslandCampina hierdoor kan werken aan een continue groei.
Video

HYGIËNISCHE OVERWEGINGEN BIJ BEKABELING

Hygiëne en reinigbaarheid zijn aandachtspunten die in de food & beverage-sector steeds belangrijker worden. Door de mondialisering van de markt kunnen calamiteiten vandaag namelijk een catastrofale impact hebben.
Lees meer

MEETOPLOSSINGEN VOOR VOEDINGS- EN DRANKSECTOR

Het handhaven van de ideale omstandigheden in voedingsmiddelen- en drankenproductie is niet gemakkelijk dan wel onmogelijk zonder de juiste tools. Download het eBook over hoe u deze problemen kunt oplossen met behulp van onze meetinstrumenten.
Lees meer

http://foodprocess.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Innovatie als ultiem wapen voor competitiviteit

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be