11 juni 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE VOEDINGSVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

MUNTERS HOUDT UW DIEPVRIES VEILIG EN IJSVRIJ

120pxKlanten van Munters getuigen:

De Trog biobakkerij uit Ieper: “ Dankzij het IceDry-concept van Munters kunnen ze de vochtigheid en temperatuur binnen onze diepvries perfect controleren."

Holeki producent van drooggebak: “Toen we enkele jaren geleden op zoek waren naar een methode tegen condens- en schimmelvorming, bleek de toepassing van Munters de beste oplossing."

HOE IJSVORMING IN DE VRIESCEL VOORKOMEN

De Trog :
“In de diepvries waar semi afgebakken producten, voornamelijk voor export worden gestockeerd, hadden we plots last van ijsvorming aan het plafond.“
Volledig artikel lezen

METHODE TEGEN CONDENS- EN SCHIMMELVORMING

Holeki :
“Toen er zich enkele jaren geleden schimmel manifesteerde in de beide frigocellen, zijn we onmiddellijk op zoek gegaan naar een partner die ons kon bijstaan dit te bestrijden.“
Volledig artikel lezen

SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR VRIESHUIZEN

160pxDoor een Munters IceDry® ontvochtiger te installeren wordt een ijsvrij vrieshuis realiteit. In bepaalde gevallen is zelfs een luchtsluis niet meer nodig. Wanneer een IceDry® is geïnstalleerd, zal ijs en rijp langzaam verdampen totdat de opslag geheel ijs- en rijpvrij is.
Volledig artikel lezen

RESULTAAT ONTVOCHTIGER

160px VIDEOIceDry® is de enige ontvochtiger die speciaal ontwikkeld is voor gebruik in een vrieshuis. De moeilijke, koude omgeving vraagt om nieuwe en speciale eigenschappen met als enige doel dat de unit betrouwbaar en energie efficient blijft. De automatische ontdooi inrichting is hier een voorbeeld van.
Video

http://foodprocess.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be