11 juli 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE VOEDINGSVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxProduct- en machineveiligheid gaan hand in hand
Safety first! In de voedingsindustrie is de productveiligheid van het grootste belang en daarom moeten contaminaties afkomstig van machineonderdelen of kruisbesmettingen met allergenen te allen tijde worden vermeden. Maar ook de veiligheid van de werknemers moet natuurlijk altijd gegarandeerd zijn. Bij Cargill gaan ze daarin verder dan de opgelegde normen.

Wouter Verheecke
Bladmanager

HOE BESCHADIGING VAN AANDRIJVINGEN VERMIJDEN?

De strijd tegen contaminatie is een continu aandachtspunt voor wie machines heeft in belastende omgevingen.
Volledig artikel lezen

CURSUS ALLERGENENMANAGEMENT

Allergenenmanagement speelt een steeds belangrijkere rol in productiebedrijven. Afnemers en retailers besteden steeds meer aandacht aan allergenenbeheer en het voorkomen van kruisbesmetting.
Lees meer

GRATIS SEMINARIE ACTUELE TRENDS IN MACHINEVEILIGHEID

Waarheen gaat het met onze machineveiligheid? Welke zijn de trends? Welke noviteiten zijn er op het gebied van elektrische, pneumatische en hydraulische veiligheid? Nieuwe inzichten en nieuwe apparatuur komen aan bod in dit informatieve seminarie, alsook praktische tips van ervaren trainers
Lees meer

ONLINE VEILING OP LOCATIE KUIJTEN VERSWAREN

Industrial Auctions organiseert op de voormalige locatie van Kuijten Verswaren in Eindhoven een veiling waarbij geboden kan worden op ruim 300 kavels. Een grote diversiteit aan machines staan op deze veiling.
Lees meer

PROFITEER VAN SIAL PARIJS 2018 OM UW OMZET TE VERHOGEN

Van 21 tot en met 25 oktober 2018 komt de hele wereldvoedselketen in Parijs bijeen om oplossingen te delen voor vandaag en morgen en zo de voedseluitdaging van de komende 30 jaar aan te gaan. Maak nu een afspraak met 's werelds grootste community rond het thema voeding en word exposant.
Lees meer

AGRIFOODTECH 2018

160pxDe succesvolle tweede editie van AgriFoodTech 2016 krijgt op 12 en 13 december 2018 een vervolg in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch (Nederland). Het evenement brengt technologische innovatie, expertise-ontwikkeling en samenwerking in de agri- en foodsector tot stand..
Volledig artikel lezen

FEESTELIJKE OPENING NIEUWE KANTOOR COLT INTERNATIONAL

Colt International verhuisde dit voorjaar zijn hoofdkantoor naar een vernieuwd en modern gebouw. Enkele weken geleden organiseerde het hele Colt team daarom een open middag voor klanten en relaties, wat heel wat bezoekers aantrok.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 31 juli en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.
Klik hier om deel te nemen

http://foodprocess.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Waak over de veiligheid van uw producten en machines

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be