9 augustus 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE VOEDINGSVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxBeurzen, seminars en workshops: onze tips!
Nu de zomervakantie er voor velen al op zit, is het tijd om de najaarskalender bij de hand te nemen. Heel wat beurzen, seminars en workshops staan alvast met stip in onze agenda genoteerd. Meer actuele sectorevents vindt u natuurlijk te allen tijde op onze website!

Wouter Verheecke
Bladmanager

WORKSHOP ROND AUTOMATISERING IN VOEDINGSINDUSTRIE

Automatisering en digitalisering bieden heel wat mogelijkheden op het vlak van operatorondersteuning. Kan dit ook in de voedingsindustrie? Tijdens een tweeledige workshop worden de mogelijkheden van cobots en digitalisering in deze sector voorgesteld.
Lees meer

SEMINARIE OVER MIGRATIE

Pack4Food organiseert een seminarie over migratie. De bedoeling is om vanuit het perspectief van zowel de voedings- als de verpakkingsindustrie de problematiek en de reeds ontwikkelde oplossingen in kaart te brengen.
Lees meer

BEZOEK DE BOSTO-FABRIEK

Volgens het principe 'first come, first served' krijgen bezoekers kort voor de start van Solids de kans om de Belgische rijstfabrikant Bosto te bezoeken. Op het programma staan een ontbijt en een lunch, en 's namiddags volgt een bustrip naar de Solids beursvloer voor een sneak preview.
Volledig artikel lezen

EMPACK SAMEN MET LOGISTICS & DISTRIBUTION

160pxEmpack is het enige B2B-event in België voor de volledige verpakkingsindustrie. Dit jaar vindt de vakbeurs plaats op 3 en 4 oktober in hal 11 van Brussels Expo. Daar kan u de nieuwste trends en ontwikkelingen rond verpakkingen, verpakkingsmaterialen, -machines en -diensten ontdekken. Gelijktijdig vindt in hal 7 ook de beurs Logistics & Distribution plaats over opslag, interne logistiek en distributie.
Volledig artikel lezen

77 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE BEURSDEELNAME

Wil je weten hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien en hoe je jouw producten aan de man kan brengen door deel te nemen aan beurzen? Of neem je al deel aan beurzen en wil je graag meer beurssucces? Lees dan dit boek.
Lees meer

EERSTE EDITIE STÄUBLI ROBOTICS DAYS

Op 12 en 13 september organiseert Stäubli voor het eerst de Stäubli Robotics Days in Technopolis, Mechelen. Het wordt een roboticaevent met talrijke robotdemocellen, een divers gamma van robotica-randapparatuur en interessante lezingen.
Lees meer

SAMENWERKINGSCONVENANT VOOR ROBUUSTE AARDAPPELTEELT

Om de biologische aardappelteelt verder te verduurzamen, ondertekende de biologische aardappelsector in juli een samenwerkingsconvenant. De directe aanleiding is de schade die de aardappelziekte phytophthora aanricht in de biologische aardappelteelt.
Lees meer

MACHINES VLEESWARENBEDRIJF SCHEEMDA ONDER DE HAMER

Industrial Auctions veilt de komende weken vele voedingsverwerkingsmachines. In opdracht van onder meer Vleeswarenbedrijf Scheemda en Chocolats Halba kunt u online bieden op bijvoorbeeld machines voor de vleesindustrie, tanks, koelapparatuur of chocoladeverwerkingsmachines.
Lees meer

WAALSE VOEDINGSBEDRIJVEN ZOEKEN GESCHIKTE WERKNEMERS

Het aandeel van de voedingssector in de tewerkstelling en de investeringen in de totale verwerkende industrie blijft de afgelopen jaren stijgen. Fevia Wallonie wijst in haar economisch jaarverslag wel naar de mogelijke risico's die de toekomst brengt.
Lees meer

WAT DOEN IN GEVAL VAN VARNISH?

Varnish: vroeger een onbekend fenomeen, maar tegenwoordig een zorgenkindje voor heel wat gebruikers van hydraulische installaties, compressoren & turbines. Het betreft een zwartbruin plakkerig goedje dat zich afzet op installatiedelen en zo de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid ervan aantast.
Volledig artikel lezen

QUANTIFIED SUSTAINABILE BENEFITS OVERTUIGT JURY'S DPO EN BCM

'Quantified Sustainabile Benefits' - de duurzaamheidscampagne van Master Builders Solutions - overtuigde de jury van de Deutscher Preis für Onlinekommunikation én van de Best of Content Marketing Award, de grootste Europese competitie voor contentmarketing.
Lees meer

http://foodprocess.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Onze beurs- en seminarietips voor dit najaar

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be