28 september 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE VOEDINGSVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxVerbeterd werkklimaat komt efficiëntie ten goede

Bij Pauwels Sauzen produceert men op jaarbasis 100 miljoen kilogram sauzen. Bij dit proces komt warmte vrij en zeker op warme dagen kan de temperatuur in de productiehallen dan ook snel oplopen. “Om de werkomstandigheden te verbeteren, hebben we de voorbije jaren stapsgewijs geïnvesteerd in verschillende koel- en ventilatie-units. Die komen niet alleen onze mensen, maar ook de machines ten goede", zegt projectmanager Michel Doossche.

Wouter Verheecke
Bladmanager

SAUZENPRODUCENT VERBETERT WERKKLIMAAT

COLT voorziet systemen voor aangenamer werkklimaat bij Pauwels Sauzen. Die komen niet alleen de medewerkers, maar ook de machines ten goede.
Volledig artikel lezen

BABYNUTRITION.BE BOVEN DE DOOPVONT

DSM, Hero, Inex, Mead Johnson Nutrition, Nestlé en Nutricia kondigen aan dat ze samen de Belgische Federatie voor baby- en peutervoeding oprichten: babynutrition.be.
Lees meer

GELIJKE BESCHERMING TEGEN ONEERLIJKE HANDELSPRAKTIJKEN

Met een nieuwe richtlijn wil Europa oneerlijke handelspraktijken in de agro-voedingsketen een halt toeroepen. Zowel de leden van het Agrofront, Fevia als BABM pleiten voor een constructieve dialoog binnen het Belgische Ketenoverleg.
Lees meer

BLIK MET ONS TERUG OP VORIGE SOLIDS

 VIDEOBlik met ons terug op Solids Antwerpen 2016; hét event voor korrels, poeder en stortgoedtechnologieën in de Benelux dat dit jaar voor de tiende keer zal plaatsvinden, en wel op 17 en 18 oktober in Antwerp Expo, in het hart van de industrie.
Video

BEPERK DE KOST VAN POMPTRILLINGEN

Wanneer de keuze en/of installatie van pompen onvoldoende wordt afgestemd op de aangrenzende installaties, kan dat op termijn tot heel wat maintenancekosten leiden. Denk daarbij gerust een stuk verder dan de werkuren voor het telkens opnieuw vastzetten van wat losgetrilde bouten.
Volledig artikel lezen

BRAUBEVIALE - VAKBEURS VOOR BROUWERIJ- EN DRANKENTECHNIEK

De internationale vakbeurs voor brouwerij- en drankentechniek vindt plaats in Neurenberg van 13 t.e.m. 15 november 2018. BrauBeviale is een van de belangrijkste Europese beurzen voor de productie en marketing van bier en andere dranken.
Lees meer

CSK FOOD ENRICHMENT KIEST VOOR INDUSTRIAL AUCTIONS

CSK, experts in het creëren van ingrediënten voor gefermenteerde zuivelproducten, heeft zijn capaciteit vergroot met de bouw van een moderne productielocatie voor starter cultures in Leeuwarden.
Lees meer

UITSTEKENDE OPERATIONELE PRESTATIES, VEILIG VOEDSEL. ELKE DAG.

160pxEén systeem voor totale hygiënische verwerking, om te conformeren met de strengste normen rond voedselveiligheid.
Lees meer

HÉT INSTITUUT VOOR METROLOGISCHE KALIBRATIES

160pxCaliz B.V. is gespecialiseerd in de kalibratie van meetinstrumenten. Met hun geconditioneerd laboratorium kan er gekalibreerd worden met herleidbaarheid naar nationale en internationale standaarden.
Volledig artikel lezen

UW PROFINET-NETWERK MAXED OUT?

160pxBEEP biedt u een oplossing zonder extra kosten. Turck's BEEP-concept breidt 'maxed out' Ethernet-netwerken uit met max. 33 I/O-modules via slechts één IP-adres in PROFINET, Ethernet/IP en Modbus TCP netwerken.
Lees meer

http://foodprocess.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Lees hoe Pauwels Sauzen haar werkklimaat verbetert

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be