6 november 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE VOEDINGSVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxERP en MES gaan hand in hand

Voedselproducenten en -verwerkers moeten toekomstgericht in staat zijn om de globale concurrentie aan te gaan en de digitale transformatie te gebruiken om toegang te krijgen tot nieuwe verkoopkanalen. Welke nieuwe consumententrends komen op ons af en welke softwareoplossingen staan daar tegenover?

Wouter Verheecke
Bladmanager

SOFTWAREOPLOSSINGEN VOOR NIEUWE CONSUMENTENTRENDS

Veel elementen van het productieproces van morgen zijn vandaag al in gebruik in de voedingsindustrie. Een overzicht van de nieuwe consumententrends en de softwareoplossingen die daartegenover staan.
Volledig artikel lezen

FEVIA VERSCHILT VAN MENING MET RECOVER

Recover, een consortium van 11 Vlaamse intercommunales en de stad Antwerpen, kondigt zijn aanbevelingen aan voor een vernieuwd verpakkingsbeleid in Vlaanderen. Fevia Vlaanderen deelt hun ambitie, maar wil dit behalen door samen verder te bouwen op een kostenefficiënte aanpak op maat van Vlaanderen.
Lees meer

AGRIFOODTECH 2018

160pxAgriFoodTech is hét podium voor High Tech & ICT innovaties in de AgriFood-sector De succesvolle tweede editie van 2016 krijgt op 12 en 13 december 2018 een vervolg in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch in Nederland.
Volledig artikel lezen

BASIS ELEMENTAIRE VERBINDINGSTECHNIEKEN

De voedingsindustrie wil vooruit. Dat moet ook, want stilstaan is achteruitgaan. Speciaal voor onze business hebben SBM, Fevia, Alimento, Huis van de Voeding (POM West-Vlaanderen) en Academie voor de Toekomst de handen in elkaar geslagen.
Lees meer

WEG WERF: DE RITTAL FABRIEK IN HAIGER IS ZO GOED ALS AF!

Niet Shanghai noch Chicago, maar Haiger wordt de Rittal vestiging van de toekomst. De bevoegde instanties hebben het gebouw in Haiger grondig gecontroleerd op veiligheid, brandveiligheid en vluchtwegen, en de laatste werfhekken en kranen worden er stilaan verwijderd.
Lees meer

MASTER OF SAFETY IN EEN DAG

Pilz organiseert voor de tweede keer het unieke congres Master of Safety in één dag. Net als vorig jaar belooft het weer een succes te worden.
Lees meer

VARKENS- EN RUNDERSLACHTHUIS MARBURG ONDER DE HAMER

Industrial Auctions veilt in november een varkens- en runderslachtlijn, machines en inventaris van slachthuis Marburg GmbH in Marburg - Wehrda, Duitsland. Voorheen verwerkte dit slachthuis 25 runderen en 120 varkens per uur.
Lees meer

IOT IS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG GEWEEST

160pxAranet PRO en MINI basisstation zijn industriële draadloze oplossingen voor de uitlezing van onder meer temperatuur, vochtigheid, CO2 … De eenvoudig te gebruiken interface maakt het mogelijk om data realtime te bekijken, analyseren en vergelijken, drempelwaarden voor alarmen in te stellen en rapporten te exporteren.
Volledig artikel lezen

HÉT INSTITUUT VOOR METROLOGISCHE KALIBRATIES

160pxCaliz B.V. is gespecialiseerd in de kalibratie van meetinstrumenten. Met hun geconditioneerd laboratorium kan er gekalibreerd worden met herleidbaarheid naar nationale en internationale standaarden.
Volledig artikel lezen

ARDO IS 'ONDERNEMING VAN HET JAAR'

Ardo, een belangrijke wereldspeler in diepvriesgroenten, -kruiden en -fruit, werd tijdens het prestigieus EY-event als 'Onderneming van het Jaar' voor Vlaanderen verkozen.
Lees meer

KIES DE JUISTE GENERATOR

Gezien de nood aan elektriciteit enorm kan verschillen, is niet elke generator geschikt voor elk project. Zowel onder- als overdimensionering moet worden vermeden, en dus komen er bij de keuze van een generator tal van afwegingen kijken.
Volledig artikel lezen

http://foodprocess.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Softwareoplossingen voor nieuwe consumententrends

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be