10 januari 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE VOEDINGSVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxSnel, veilig en energiezuinig intern transport

Bij de recente uitbreiding van de bedrijfsgebouwen van diepvriesgroentebedrijf Pasfrost was ook hun transportsysteem aan een upgrade toe. Machinebouwer Fraxinus slaagde erin om in samenwerking met componentenleverancier SEW aan hun eisen te voldoen. Binnenkort vindt in Kortrijk Xpo de beurs Indumation.be plaats. De ideale gelegenheid om de juiste partners te vinden voor uw automatiseringsproject? Daar komen we trouwens ook te weten wat de nieuwe Factories of the Future zijn, in navolging van onder meer Dekeyzer-Ossaer.

Wouter Verheecke
Bladmanager

Lees ook:

Extra veel kandidaten voor jubileumeditie FOTF-awards

Bereid FAVV-controles optimaal voor

Cursussen allergenen op diverse datums en locaties

SNEL, VEILIG EN ENERGIEZUINIG INTERN TRANSPORT BIJ GROENTEBEDRIJF

Diepvriesgroentebedrijf Pasfrost stockeert tot wel 50.000 houten kisten met ingevroren groenten, alvorens die te verpakken. Het interne transport van deze kisten tussen de productieruimte, de diepvriesmagazijnen en de verpakkingshal gebeurt op shuttles doorheen tunnelbruggen.
Volledig artikel lezen

KLAAR VOOR INDUMATION.BE 2019?

Met de vijfde editie van Indumation.be, die van 6 tot en met 8 februari 2019 in Kortrijk Xpo plaatsvindt, presenteert organisator Invent Media hét Benelux-treffen voor industriële automatisering, digitalisering en innovatie.
Volledig artikel lezen

CHECKLISTS INSPECTIES OP FAVV-WEBSITE

Om zijn inspecties uit te voeren, gebruikt het FAVV checklists. Dat zijn lijsten van punten die de controleur onderzoekt bij een controle. Sinds kort zijn de checklists te raadplegen via een praktische zoekmodule op de FAVV-website.
Lees meer

AUTOSALON 2019 DOET U DROMEN OVER DE IDEALE BEDRIJFSWAGEN

De Brussels Motor Show, beter bekend als het Autosalon van België, gaat in 2019 zijn 97e editie tegemoet. Dit jaar is er ook speciale aandacht voor de lichte bedrijfsvoertuigen, met de verkiezing van de Most Loved Van.
Volledig artikel lezen

TRAINING VITAL 2 RISICOBEOORDELING ALLERGENEN

De VITAL-training is bestemd voor kwaliteits- of QA-functionarissen van levensmiddelenproducenten, productspecificatiebeheerders, auditoren van certificerende of controlerende instellingen en Regulatory Affairs Managers.
Lees meer

VOORKOM DROOGLOPEN VAN POMP

Drooglopen van pompen komt helaas nog vaker voor dan ons lief is. Zonde, want de uitgebreide mogelijkheden van sensoren en de interne bewaking van pompen zouden hier stilaan komaf mee kunnen maken.
Volledig artikel lezen

DEKEYZER-OSSAER REALISEERT FORSE GROEICIJFERS IN VERZADIGDE VLEESMARKT

Het Koekelaarse vleesbedrijf Dekeyzer-Ossaer werd in 2018 uitgeroepen tot een van de vier nieuwe Factories of the Future. Iets wat ze volgens de bedrijfsleiding zelf vooral te danken hebben aan de hoge graad van innovatie en digitalisering.
Volledig artikel lezen

http://foodprocess.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Bekijk hoe Pasfrost hun intern transport verbeterde

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be