29 november 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE VOEDINGSVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees online

Beste lezer,
Om een actie te kunnen beoordelen, moet het resultaat meetbaar zijn. Fysiek, maar nog liever analytisch. Allergenentests maken duidelijk of de reiniging en ontsmetting al dan niet voldoende effectief zijn uitgevoerd. Ze kunnen bijdragen aan de motivatie bij het personeel, maar bovenal aan een verhoogde voedselveiligheid. En daar is het ons
tenslotte toch allemaal om te doen?

Blog 4: Allergenentests

Alvorens een voedselinstallatie vrij te geven voor productie, kan het nodig zijn om die na de reiniging en ontsmetting te onderwerpen aan een allergenentest.
Lees meer

Vier hoofdthema's voor Empack 2018

De Nederlandse verpakkingsbeurs Empack brengt in 2018 vier thema's extra onder de aandacht bij verpakkingsexperts: Recycling, Materialen, Food & health safety en Agile productie.
Lees meer

Pattyn Packing Lines neemt PMC over

M-Design Production, toeleverancier van plaatwerk en gelaste constructies, maakt sinds 17 november deel uit van de Pattyn Groep. Het bedrijf, al 23 jaar lang toeleverancier van machinebouwer Pattyn Packing Lines in Brugge, krijgt bij de overname zijn vertrouwde naam PMC terug, maar dan als Pattyn Metal Construction.
Lees meer

Stoomdebietmeters helpen prijs eindproduct te drukken

Via de installatie van stoomdebietmeters op strategische plaatsen in de productiehal kan een bedrijf heel wat besparingen realiseren, en dan hebben we het niet louter over de kosten van de stoom die via lekken ontsnapt.
Lees meer

Danny Van Assche nieuwe topman UNIZO

De Raad van Bestuur van UNIZO heeft Danny Van Assche voorgedragen als nieuwe gedelegeerd bestuurder op de Algemene Vergadering van 7 december.
Lees meer

Mechanische asafdichtingen onder de loep

Behandel de mechanische afdichting op de as van uw voedingspomp met de nodige aandacht voor een langere levensduur.
Lees meer

Gratis sessie VR en AR

Techniek in evolutie is het jaarlijkse, traditionele moment om de elektrosector in de regio samen te brengen. Naast de interesse vanuit de residentiƫle sector bleek de interesse ook groot vanuit de industriƫle sector.
Lees meer

Decemberaanbod Industrial Auctions online veilingen

Maandelijks organiseert Industrial Auctions meerdere online veilingen waarbij op vele machines geboden kan worden. Zo staat ook de komende december maand weer vol met verschillende veilingen, met diverse machines voor de voedings- en drankenindustrie:
Lees meer

http://foodprocess.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
ATP-test of specifieke allergenentest?

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be