14 december 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE VOEDINGSVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Beste lezer,
Met dit laatste Online Magazine voor dit jaar brengen we ook het laatste deelverslag van op de
Sanitation Essentials Training in Amsterdam. Nadat we het eerder al hadden over de 7 reinigingsstappen, het opstellen van een standaard reiningsprocedure, het belang van hygiƫnisch design en allergenentests, nemen we nu ook nog de chemie achter het reinigen en ontsmetten onder de loep.
U kan alle blogs nog eens nalezen op onze website, waar u als geabonneerde natuurlijk nog vele andere artikels terugvindt. Veel leesplezier!

Nieuws uit de sector
Arcadel zoekt technisch-commercieel medewerker
Generatiewissel bij Pilz
Pattyn Packing Lines neemt PMC over
Meer nieuwsberichten

Hoe kies je de juiste reinigings- en desinfectiemiddelen?

Er zijn heel veel chemicaliƫn op de markt, elk met een specifieke werking en belangrijke voor- of nadelen voor de gezondheid van de gebruiker of het milieu. Hoe selecteer je de juiste chemie voor jouw reiniging en ontsmetting, en welke factoren zijn daarbij nog van belang?
Lees meer

Vrijhandelsakkoord met Japan biedt opportuniteiten

Fevia reageert verheugd op de aankondiging van het handelsakkoord dat bereikt is tussen de Europese Unie en Japan. De lagere importtaksen die hiermee gepaard gaan, kunnen immers de export aanwakkeren.
Lees meer

Vlaamse voedingsindustrie bezorgd over uitstel duaal leren

De Vlaamse regering heeft de verdere uitrol van duaal leren uitgesteld tot het schooljaar 2019-2020. Fevia Vlaanderen is bezorgd over dit uitstel.
Lees meer

Nieuwe logo's voor Fevia en food.be

Fevia lanceert nieuwe logo's voor zowel Fevia zelf als voor het promotiemerk 'Food.be - Small country. Great food'.
Lees meer

Voedselveilig smeren

Recente trends en ontwikkelingen rond voeselveilige smeermiddelen liggen onder meer op het vlak van de 'direct contact'-smeermiddelen (3H), vervuilende stoffen die vanuit verpakkingen in voedsel terechtkomen en het fenomeen 'allergenen'.
Lees meer

Intelligente modulaire stroombewaking

De LOCC-Box is een compact, modulair elektronisch stroombewakingssysteem voor 1-10A, waarbij individuele 12-24 VDC kringen selectief worden beveiligd met elk een verschillend uitschakelgedrag.
Lees meer

Online veilingen bij Industrial Auctions

Veilinghuis Industrial Auctions, gespecialiseerd in online veilingen voor de voedings- en drankenindustrie, bereikt met zijn veilingen de hele wereld. Met veel toewijding, een professioneel, gepassioneerd team en een no-nonsense-mentaliteit wordt er week na week meer succes geboekt.
Lees meer

Uw weegoplossingen integreren? Onze weegconsultant helpt u op weg

Het is niet eenvoudig om met standaardweegschalen perfect in te spelen op de vraag van de klant. Daarom heeft DIGI, fabrikant van weegschalen, ook partnerships afgesloten met externe partners zoals Systec, AND en Rhewa. Zo kan het bedrijf volledig op maat gemaakte weegoplossingen aanbieden.
Lees meer

Ook op zoek naar goede technici?

 VIDEOOok op zoek naar goede technici?Dan hebt u de keuze. U blijft zoeken, want de aanhouder wint. Uiteindelijk. Wij duimen voor u. Of u schrijft u in voor onze gratis ontbijtsessie en ontdekt hoe SBM Industrial Services aan de slag gaat met uw medewerkers.
Video

Verras met exclusieve pralines

 VIDEOVerras familie, vrienden en/of collega's tijdens de eindejaarsperiode met de exclusieve smaakbox 'The Best Of Belgium Chocolate Awards'. Een exclusieve smaakbox samengesteld met 5 x 5 signature pralines die gebaseerd zijn op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards.
Video

http://foodprocess.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Hoe kies je de juiste reinigings- en desinfectiemiddelen?

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be