8 februari 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE VOEDINGSVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWees niet te bescheiden
“Voedingsbedrijven zijn traditioneel te bescheiden", zo vertelde Flanders' FOOD managing director Inge Arents ons tijdens de persbriefing van de Factory of the Future awards. Wanneer onze sector in de media komt, is dat meestal geen goed nieuws. Die bescheidenheid is echter nergens voor nodig, want bij die nieuwe lichting fabrieken van de toekomst zitten alweer twee voedingsfabrieken. Tijd dus om het brede publiek te laten weten dat onze industrie 'top notch' is. Wij dragen als vakpers natuurlijk graag ons steentje bij!

Wouter Verheecke
Bladmanager

Twee nieuwe Food Factories of the Future

Tijdens de uitreiking van de Factory of the Future awards vielen eergisteren opnieuw twee voedingsbedrijven in de prijzen. Naast de technologiebedrijven Borit en Reynaers Aluminium werden op deze vierde editie van de awarduitreiking ook Lantmännen Unibake en Dekeyzer-Ossaer gelauwerd.
Lees meer

Opleiding MAP

Pack4Food organiseert op donderdag 22 maart een dagopleiding rond MAP (Modified Atmosphere Packaging). Deze opleiding is uitermate geschikt voor wie wil weten hoe MAP de houdbaarheid van verpakte levensmiddelen kan verlengen en wat dan de bijkomende eisen voor een verpakking zijn.
Lees meer

Cursus VITAL 2 risicobeoordeling allergenen

Bij het beheersen van allergenenrisico's spelen actiegrenzen of drempelwaarden een belangrijke rol. Wanneer is er wel een risico voor de allergische consument en wanneer niet? En moet er dan een waarschuwing op het etiket geplaatst worden?
Lees meer

Schrijf u in voor DJAZAGRO

De voedingsindustrie in Algerije is de tweede grootste industrie van het land, met 17.000 bedrijven voor 140.000 actieven. Het Belgische bedrijf De Bruyne, een trouwe klant op de beurs DJAZAGRO, getuigde over zijn deelname en ervaring in Algerije.
Lees meer

Christeyns neemt Betelgeux over

De internationale detergentengroep Christeyns breidt haar activiteiten in Spanje en Portugal verder uit met de overname van Betelgeux, de Spaanse producent van hygiëne-producten voor de voedings-, cosmetische en farmaceutische industrie.
Lees meer

Delta-Temp: uw betrouwbare partner voor noodkoeling

Een van de belangrijkste aspecten binnen de voedselveiligheid is uiteraard de koudeketen, van producent tot eindverbruiker. Niet alleen om de versheid en kwaliteit van de voedingsmiddelen te garanderen, maar ook om aan de wettelijke voorschriften te voldoen.
Lees meer

Profiteer van SIAL Parijs 2018 om uw omzet te verhogen

Van 21 tot en met 25 oktober 2018 komt de hele wereldvoedselketen in Parijs bijeen om oplossingen te delen voor vandaag en morgen en zo de voedseluitdaging van de komende 30 jaar aan te gaan.
Lees meer

'Olie in levensmiddelen? Niet bij ons!'

Perslucht speelt een sleutelrol in de voedselproductie. Of het nu gaat om het reinigen van verpakkingen, het vullen van dranken of het sorteren van slablaadjes etc.
Lees meer

Hoe uw desinfectie optimaliseren?

 VIDEOWe zijn ervan overtuigd dat automatisering leidt tot:
• een optimalisatie van uw bestaand productie- en infectiepreventiebeleid
• ... op een kosteneffectieve manier
• ... én met hoge effectiviteit.
Challenge dit concept: reserveer nu tijdelijk uw GRATIS on site desinfectie.
Video

Apex Dynamics: het alternatief

Apex Dynamics is de enige leverancier die spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels zélf produceert en uit voorraad levert. De afmetingen zijn afgestemd op in de markt gangbare afmetingen.
Lees meer

IO-Link-master voor de hygiënische omgeving

160pxDe decentrale IO-Link-masters dienen als gateway tussen intelligente IO-Link-sensoren en de veldbus. Het speciale behuizingsmateriaal en de hoge dichtheid (IP69K) maken het directe gebruik in natte omgevingen in de levensmiddelenindustrie mogelijk.
Lees meer

http://foodprocess.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Voedingsfabrieken zijn 'Factories of the Future'

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be