21 februari 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE VOEDINGSVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDe uitleg achter de award
In ons vorige Online Magazine konden we al bekendmaken dat het vleesverwerkend bedrijf Dekeyzer-Ossaer en de industriële bakkerij Lantmännen Unibake zich voortaan 'Factories of the Future' mogen noemen. Nu verklaren beide bedrijfsleiders zelf waarom zij dit label konden binnenrijven. We vroegen overigens ook duiding van Fevia en Flanders' FOOD bij dat succes van onze voedingsindustrie. Hun reacties en adviezen verneemt u in onze volgende editie.

Wouter Verheecke
Bladmanager

Läntmannen-Unibake verzoent ambacht met industrialisering

 VIDEOLäntmannen Unibake uit Londerzeel is een van de vier nieuwe Factories of the Future. Operations Director Hendrik Decock legt uit waarom de industriële bakkerij die award won, wat hun productieproces zo bijzonder maakt en wat de toekomstplannen van het voedingsbedrijf zijn.
Video

Dekeyzer-Ossaer realiseert forse groeicijfers in verzadigde vleesmarkt

Ook het Koekelaarse vleesverwerkend bedrijf Dekeyzer-Ossaer werd begin februari uitgeroepen tot een van de vier nieuwe Factories of the Future. Iets wat ze volgens de bedrijfsleiding vooral te danken hebben aan de hoge graad van innovatie en digitalisering.
Volledig artikel lezen

Blockchain: trend of hype?

Blockchain wordt vandaag gezien als de voorkeurstechnologie voor beveiligd dataverkeer in de supply chain. Het nieuwe VIL project 'Blockchain in supply chains' gaat op zoek naar de meerwaarde van deze technologie ten opzichte van bestaande state-of-the-art track & trace oplossingen.
Lees meer

Profiteer van SIAL Parijs 2018 om uw omzet te verhogen

Van 21 tot en met 25 oktober 2018 komt de hele wereldvoedselketen in Parijs bijeen om oplossingen te delen voor vandaag en morgen en zo de voedseluitdaging van de komende 30 jaar aan te gaan.
Lees meer

Wat verwachten consumenten van verpakkingen?

De eisen van consumenten rond verpakkingen veranderen continu en zijn dikwijls contradictorisch. Fabrikanten moeten gemak, duurzaamheid en communicatie zien te combineren en moeten al deze aspecten geregeld herzien.
Lees meer

'Olie in levensmiddelen? Niet bij ons!'

Perslucht speelt een sleutelrol in de voedselproductie. Of het nu gaat om het reinigen van verpakkingen, het vullen van dranken of het sorteren van slablaadjes etc.
Lees meer

Industrial Auctions op Anuga Foodtec

Van 20 t.e.m. 23 maart zal online veilingbureau Industrial Auctions aanwezig zijn op dé toonaangevende internationale vakbeurs Anuga FoodTec 2018. Het is de enige vakbeurs ter wereld die alle aspecten van de voedselproductie omvat.
Lees meer

Europa in de schijnwerpers op SIAL China 2018

Van 16 t.e.m. 18 mei zal in het Shanghai New International Expo Centre de EU als regio in de schijnwerpers worden gezet. Elke Europese exposant wordt in staat gesteld om een vertienvoudiging van zijn zichtbaarheid te realiseren onder de 100.000 regionale professionals in distributie, catering en voedingsindustrie.
Lees meer

7 manieren om aan alle voedselveiligheidsvereisten te voldoen

Wet- en regelgeving wereldwijd dient te garanderen dat alleen veilig verpakte voedingsmiddelen verkocht worden en dat consumenten geen onjuiste of misleidende informatie krijgen. Download de gratis white paper hierover.
Lees meer

Veilige ruimtebewaking met standaard bediening

160pxMet PSENmat presenteert automatiseringsbedrijf Pilz nu een zelf ontwikkelde veiligheidsschakelmat. Die biedt een veilige ruimtebewaking in combinatie met een standaard bedieningsfunctie.
Lees meer

Spelingsarme rvs tandwielkasten voor food- en beverage

160pxVoor de food- en beverage industrie heeft Apex Dynamics een volledig uit voorraad leverbare range spelingsarme roestvaststalen tandwielkasten in het programma. Apex Dynamics levert de passende tandwielkast met de passende RVS motorflens en met Foodgrade NSF-H1 smeermiddel op korte termijn.
Lees meer

http://foodprocess.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
VIDEO: Waarom dit voedingsfabrieken van de toekomst zijn

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be