ZO VEEL MOGELIJK MENSEN AAN HET WERK BRENGEN EN HOUDEN IN VOEDINGSSECTOR

Alimento fungeert als brug tussen opleidingscentra en de voedingsindustrie

De instroom van nieuwe werknemers in de voedingsindustrie stimuleren en hun competenties aanscherpen om hen daar zo goed en lang mogelijk aan het werk te houden: dat is sinds jaar en dag de missie van sectororganisatie Alimento. De organisatie fungeert als een 'go-between' tussen opleidingscentra of het onderwijs en de industrie, en ondersteunt ook hr-managers waar nodig. “Zo willen we het aantal arbeiders en bedienden in de Belgische voedingsindustrie op peil houden, ook in de huidige en toekomstige tijden van automatisering, delokalisering en buitenlandse werkkrachten", zegt adviseur Herbert Matthys.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.