HANNOVER MESSE WIL MET I4.0 NAAR HET VOLGENDE NIVEAU

Integrated industry - connect & collaborate

De sprekers op de Hannover Messe Preview (v.l.n.r.): Lukas Zanger (Magazino), Dr. Klaus-Dieter Rosenbach (VDMA Materials Handling & Intralogistics), Dr. Robert Bauer (Sick), Dr. Jochen Köckler (Deutsche Messe)en S.E. Rogelio Granguillhome (Mexicaanse ambassadeur in Duitsland)BLIK OP DE TOEKOMST

Met een exposantenaantal dat in 2017 al de kaap van 6.000 rondde, en de bezoekers die bijna met een kwart miljoen waren, behoeft de wereldwijd belangrijkste beurs op het vlak van industriële technologie weinig introductie. Ook in 2018 mikt Hannover Messe hoog. CEO Jochen Köckler wil met de komende beurseditie vooruitblikken en Industrie 4.0 naar het volgende niveau tillen: “Dit jaar willen we de bezoekers de nieuwe vormen van business, werken en samenwerken laten ervaren die mogelijk gemaakt worden door het toenemende geconnecteerde, digitale netwerk dat het hedendaagse industriële landschap is. De voordelen zoals verbeterde productiviteit, toekomstveilige jobs en nieuwe businessmodellen zal men er met de eigen ogen kunnen zien." Hannover Messe groepeert traditiegetrouw een aantal vakbeurzen (Integrated Automation, Motion & Drives - Digital Factory - Energy - Industrial Supply - Research & Technology) en combineert die deze editie met CeMAT, de beurs voor intralogistiek en supplychainmanagement.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.