Online magazines

13 januari 2022 Vakinformatie voor de voedingsverwerkende industrie

 
Maak van een OT-beleid een prioriteit
Heb jij een IT- en OT-beleid? Proficiat! Dan behoor je bij de lucky few: slechts 34% van de Belgische industriële maakbedrijven zet hierop in. Zonde, want veel bedrijven zijn slecht beveiligd en lopen zo het risico slachtoffer te worden van een cyberaanval. Ook voedingsbedrijven kunnen hier helaas over meespreken. Ontdek hoe een OT-beleid jouw bedrijf kan beschermen tegen ongewilde digitale manipulatie.

Wouter Verheecke
Bladmanager
Slechts 34% van de Belgische industriële maakbedrijven zet in op een IT- en OT-beleid. Zonde, want veel bedrijven lopen zo het risico slachtoffer te worden van een cyberaanval. Ook voedingsbedrijven kunnen hier helaas over meespreken.
Voedselveiligheidscultuur is een belangrijk begrip geworden in de voedingsmiddelenindustrie. Précon heeft daarom het cultuurmeetmodel ontwikkeld waarmee we een kwantitatieve meting doen. Zo bezorgen we uw bedrijf inzichten over de voedselveiligheidscultuur in uw organisatie.
De wereld van voeding is constant in beweging en is eveneens een weergave van maatschappelijke ontwikkelingen en voorkeuren van de consument. Uit de stroom van evoluties pogen we vier belangrijke voedingstrends voor u uit te lichten.
In de loop van zijn 40-jarige historiek is de IVECO Daily voortdurend verbeterd. Daardoor staat de rijervaring op het hoogste niveau in de branche. Nu evolueert de bestelwagen opnieuw, met nieuwe intelligente oplossingen voor meer veiligheid en comfort bij iedere rit.
Voedselverpakkingen een nieuw leven geven, dat is de uitdaging die Special Fruit samen met Connectum is aangegaan. Het bedrijf vermaalt de verpakkingen tot kunststofgranulaten en hergebruikt het in afdekkingen van waterbassins en CO2-meters.
Belgen drinken steeds meer lokaal. Ook de niet-alcoholische lokale alternatieven krijgen een echte boost. Dat merken ze heel duidelijk bij het Belgische frisdrankenplatform Belgian Craft Drinks.
Op hun online jaarvergadering lanceerde Fevia een nieuwe duurzaamheidsroadmap, opgebouwd rond 4 pijlers en 15 thema’s. Vanuit de vraag 'Wat eten we morgen?' wil de sector het voortouw nemen om te werken aan een duurzaam voedingssysteem.
Ontdek tijdens de IVECO Daily Discovery Days alle nieuwigheden die uw efficiëntie, comfort en veiligheid boosten. Geniet van interessante promoties waaronder een aantrekkelijke financieringsactie van 0,0% op 1 tot 4 jaar!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.