Online magazines

04 augustus 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

ZUSSEN IN DE STRIJD TEGEN VOEDSELVERSPILLING
Niet minder dan 250.000 ton (!) bijproducten van de voedingsindustrie: die redt Trotec elk jaar van de afvalberg, door ze te verwerken tot een hoogwaardige grondstof voor dierenvoeder. 'Food becomes feed.' Het Veurnse familiebedrijf is uniek in zijn soort en geldt als internationaal schoolvoorbeeld van het circulair ondernemen. En dat al meer dan vijftig jaar!

Wouter Verheecke
Bladmanager
Niet minder dan 250.000 ton (!) bijproducten van de voedingsindustrie: die redt Trotec elk jaar van de afvalberg, door ze te verwerken tot een hoogwaardige grondstof voor dierenvoeder. Zo belandt het afgekeurde voedsel uiteindelijk alsnog in ons bord en is de cirkel dus rond.
Caro Nut Company is een toonaangevende producent van snacknootjes, notenboter en ingrediënten voor grote merken, privélabelklanten en industriële voedingsverwerkers. Hun streven naar voedingsveiligheid bracht hen bij Key Technology.
De recente voedselschandalen illustreren de moeilijkheid en complexiteit die komt kijken bij de naleving van de voedselveiligheids- en hygiëneregels. Maar ook opvallend is de verantwoordelijkheid die levensmiddelenfabrikanten dragen.
Hulpbronnen sparen en de levenscyclus van het product verlengen. Dat is het doel dat igus nastreeft met de nieuwe E2.1.CG cradle-to-cradle-kabelrups.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.