Online magazines

04 maart 2021 Vakinformatie voor de voedingsverwerkende industrie

meer plantaardige eiwitten
Vlaanderen kiest in de nieuwe eiwitstrategie 2030 voor meer plantaardige eiwitten voor onze dagelijkse voeding en voor de verduurzaming van het voeder van dieren. Die plannen werden voorgesteld bij veggieburgerproducent La vie est belle in Oostkamp, dat geldt als voorbeeldbedrijf als het gaat om de verwerking van plantaardige grondstoffen. Herlees onze eerdere bedrijfsreportage bij deze voorloper en laat u inspireren!

Wouter Verheecke
Bladmanager
 
Vlaams minister Hilde Crevits lanceerde de nieuwe Vlaamse eiwitstrategie, waarmee men tegen 2030 een duurzamere, diverse en toekomstgerichte eiwitvoorziening wil realiseren. De plannen werden voorgesteld bij La vie est belle in Oostkamp.
La vie est belle is opgericht vóór de dioxinecrisis, toen biologisch en vegetarisch nog echte nichemarkten waren. Het groeide echter snel uit tot een A-merk binnen dit segment, dat nu zowel aan de vraag- als aan de aanbodzijde in volle expansie is.
Nog te velen onderschatten het belang van een goed ontworpen afwatering. Nochtans verzekert dat een optimale hygiëne en een kleiner risico op blokkeringen en lekken die dure productie-onderbrekingen met zich meebrengen.
Alle materialen bevatten een zekere hoeveelheid water. Het vochtgehalte bepaalt niet alleen de productkwaliteit maar ook de houdbaarheid van uw voedingsmiddelen.
100 % elektrisch en tot 460 km rijbereik: ontmoet de BMW iX3.
Reeds voor het zevende jaar op rij werden de Factories of the Awards uitgereikt. Cargill uit Izegem en Danone uit Rotselaar wonnen de award voor het eerst. Nusciene uit Drongen doorliep met succes het reassessmentprogramma en verlengt zijn titel.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.