Online magazines

24 juni 2020 Vakinformatie voor de voedingsverwerkende industrie

Online versie bekijken
Fraude doorheen de hele voedselketen
Voedselfraude is niks nieuws en komt overal ter wereld voor, maar het wordt hier de jongste jaren alsmaar meer onder de aandacht gebracht. ILVO-onderzoekers hebben nu een analysetool ontwikkeld om fraude bij vis te achterhalen, en dat in elke schakel van de visketen. "Zelfs wanneer de tong of kabeljauw verwerkt is tot filet of tot brokjes in een visschotel, kunnen we de identiteit van de oorspronkelijke vis bepalen."

Wouter Verheecke
Bladmanager
ILVO heeft een interessante analysetool ontwikkeld die authenticiteitscontroles op bepaalde visproducten correcter en makkelijker maakt. Die maakt gebruik van een gespecialiseerde databank met DNA-profielen van meerdere commerciële zeevissoorten.
De Iveco-wagens zijn ontworpen om u te helpen uw bedrijf duurzaam en winstgevend te runnen. Inspelend op wat u nodig hebt om uw bedrijf toekomstbestendig te maken en zo uw zakelijk perspectief radicaal te veranderen, komt Iveco voortdurend opnieuw met ingrijpend vernieuwde modellen.
“Voedselbedrijven kunnen zelf frauderen, maar ze kunnen hier ook het slachtoffer van zijn. In beide gevallen kan dit vergaande gevolgen hebben, dus liggen ze hier maar beter wakker van", zegt Charlotte Boone, innovation manager bij Flanders' FOOD.
Laad uw bedrijf op voor een zonnige toekomst! Op zoek naar een nieuwe aanwinst voor uw fleet? Profiteer van het beste van twee werelden dankzij een Ford hybride bedrijfswagen.
Een landschapskantoor is een open ruimte. Collega's zitten in eenzelfde ruimte bij elkaar. Zo kan corona vrij spel krijgen doorheen het kantoor. Heeft uw kantoor reeds maatregelen getroffen of neemt zij maatregelen in de nabije toekomst?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.