Online magazines

09 juli 2020 Vakinformatie voor de voedingsverwerkende industrie

Online versie bekijken
ADEQUATE ventilatie
De warmte, afkomstig van de machines, en de hogere luchtvochtigheid creëren in veel voedingsbedrijven een onaangename werksituatie. Brouwerij Martens investeerde daarom in ventilatiesystemen. "De grootste winst zit in het behaaglijke werkklimaat voor de werknemers. Dat dit energiezuinig kan, is een mooi bijkomend voordeel", aldus de projectverantwoordelijke van de brouwerij.

Wouter Verheecke
Bladmanager
Bij Brouwerij Martens in Bocholt wordt er niet alleen continu in productiecapaciteit geïnvesteerd, maar ook in een gepast werkklimaat. De aangepaste ventilatiesystemen reduceren het vochtgehalte, voeren tegelijk ook de warmte af en vermijden een te hoge C02-concentratie.
Romain Cools, algemeen secretaris van Belgapom, neemt eind 2020 afscheid van de beroepsvereniging voor de Belgische aardappelhandel en -verwerking. Hij draagt de fakkel over aan Tom Vandenkendelaere, die vanaf januari 2021 de nieuwe CEO wordt.
Belconfect, producent van veiligheidskledij voor op de werkvloer, biedt voortaan ook beschermende mondmaskers aan, conform de voorschriften en richtlijnen van het Belgisch Ministerie. Wasbaar, hygiënisch en betrouwbaar!
Bij Meli in Veurne verwerkt men op jaarbasis zo'n 11 miljoen kilogram aan honing. CEO Koen Steurbaut streeft in zijn beleid een duurzame groei na, met aandacht voor mens en natuur. Tekenend is bijvoorbeeld de 100% Belgische honing, waarmee hij de duurzaamheidsambities wil onderstrepen.
Volgens 56% van de bedrijven zullen relatiegeschenken dit jaar belangrijker worden. Daarom pakt het magazine RendEvenement nu uit met een Business Gift Sample Box vol concrete ideeën en inspiratie voor uw relatiegeschenken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.