Online magazines

01 oktober 2020 Vakinformatie voor de voedingsverwerkende industrie

Online versie bekijken
SOFTWARE VERSTERKT UW CONCURRENTIEPOSITIE
“Groeiende voedingsbedrijven investeren typisch makkelijk in machines, omdat ze daarmee meer of beter kunnen produceren en dus een directe return zien. Bij software ligt dat anders: daar volgt de winst niet meteen na de implementatie, maar pas op de lange termijn. Daardoor wordt dit dikwijls achteruitgeschoven in de investeringsplannen, terwijl dit zeker even waardevol is", stelt Jimmy Carvers, ERP-specialist bij Thinkme ICT.

Wouter Verheecke
Bladmanager
Jimmy Carvers heeft jarenlange ervaring als ERP-consultant. Hij heeft evenwel ook kaas gegeten van de onderliggende MES-laag. Hij stelt vast dat kmo’s in volle groei eerder investeren in hun productieapparaat dan in de administratieve kant van hun onderneming. "Ten onrechte."
Uw omgeving coronavrij houden start met een goede handhygiëne. Ontdek de 7 voordelen van contactloos handen desinfecteren.
Editie 2020 van ABISS wordt groter en biedt plaats aan om en bij de 62 exposanten. Het organisatieteam kiest in deze disruptieve tijden vooral voor een select aanbod partners, verdeeld over 3 thema’s: Industry of Things, Intelligence of Things en Security of Things.
Ontdek de uiterst resistente en multifunctionele Crosscall smartphones! Ze zijn 100% betrouwbaar en staan een volledige werkdag of zelfs langer tot uw dienst. Integreer ze zonder uw processen, organisatie of zelfs bewegingen te verstoren!
De professionele onderhoudsfunctie wordt niet langer beschouwd als generator van kosten, maar als een potentiële winstfactor. Is dit ook uw ambitie? Volg dan deze totaalopleiding die start op 8 oktober 2020 in Gent. Ze bestaat uit 5 modules, u vindt ze hieronder.
Op 15 oktober organiseert Pilz een webinar over veilige zonebewaking met safety laser scanners. Naast inzicht in de technologie, krijgt u ook praktische tips; de do’s en don’ts. Voor omgevingen waar de scanner technologie niet geschikt is, wordt een alternatief op basis van veilige radartechnologie aangereikt en uitgelegd.
Om te komen tot een 'lean organisatie', moet u inschatten hoe uw organisatie momenteel scoort op de 'leanschaal'. U moet inzicht krijgen in de sterktes, zwaktes, opportuniteiten en bedreigingen, zodat u met kennis en bagage de juiste strategische beslissingen neemt. Deze totaalopleiding start op 14 oktober 2020 in Gent.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.