Online magazines

18 november 2020 Vakinformatie voor de voedingsverwerkende industrie

Online versie bekijken
NANOCOaTINGS TEGEN FOULING EN BIOFILMS
Voedselproducenten worden regelmatig geconfronteerd met fouling: het achterblijven van voedingsresten op installaties. Naast het dalen van de productierendementen, heeft dit ook een duidelijke invloed op de productkwaliteit en -veiligheid. Er is hierdoor namelijk een grote kans op het vormen van biofilm. Nanocoatings to the rescue!

Wouter Verheecke
Bladmanager
Zelfs na de reiniging en desinfectie kunnen voedingsresten achterblijven op installaties, met een gekend gevolg: vervuiling van het oppervlak (fouling) en een ideale voedingsbodem voor biofilm­vorming. Nanocoatings zouden hierbij een groot voordeel kunnen bieden.
Leveranciers vergelijken loont de moeite maar een gebrek aan tijd maakt dat ondernemers daar vaak niet aan toe komen. Buzzyes neemt daarom uw kosten onder de loep en garandeert een besparing van min. 500 euro.
Automatiserings- en veiligheidsexpert Pilz breidt zijn productgroep van de contactloze, magnetische veiligheidsschakelaars PSENmag uit met een rvs-variant. Deze nieuwe variant bewaakt hekken en posities in zware industriële omgevingen en is gemakkelijk reinigbaar.
COVID-19 heeft een weg gevonden naar het menselijk lichaam en heeft wereldwijd voor de niet eerder geziene  gezondheidscrisis gezorgd. Aan de basis hiervan ligt de aanhoudende luchtvervuiling, veroorzaakt door stikstofoxiden (NOx) en andere schadelijke stoffen (VOS).
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.