Online magazines

28 januari 2021 Vakinformatie voor de voedingsverwerkende industrie

Online versie bekijken
10.000 kilogram aan lekkernijen per dag
Op 2 februari vieren we Maria-Lichtmis en dan staan er bij heel wat gezinnen pannenkoeken op het menu. Meer redenen hebben wij niet nodig om onze reportage van vorig jaar nog eens boven te halen, toen we langsgingen bij het Beauvoords Bakkenhuis in Veurne. Daar bakken ze zo’n 10.000 kg aan pannenkoeken, wafels en American pancakes per dag. En voor straks: laat het u smaken!

Wouter Verheecke
Bladmanager
Er heerst een drukte van jewelste wanneer we langsgaan bij het Beauvoords Bakhuis in Veurne; wellicht ‘s lands meest welriekende werkvloer. Zaakvoerster Karen Pauwelyn en haar team proberen er alle bestellingen voor Maria-Lichtmis rond te krijgen.
Geniet met Shape Intense van onbeperkte data, onbeperkt bellen, onbeperkt sms'en binnen de EU en andere, speciale voordelen. Profiteer van deze Orange Business Deal EXCLUSIEF voor de lezers van dit online magazine.
Christeyns, fabrikant van reinigings- en desinfectieproducten, neemt Grijspeerdt over, dat zepen en desinfectiemiddelen produceert voor de groothandel. Met de overname wil Christeyns zijn afdeling 'professionele hygiëne' verder uitbouwen.
Slim rijden is rijden met kennis van zaken. U weet wat waar gebeurt. Is er een glad wegdek, een stilstaand voertuig of een file op uw baan? Wel, u weet waar. Hierdoor kan u veilig en anticiperend rijden. Volg het advies op van uw Coyote metgezel en kom efficiënt op uw bestemming.
Bescherm uw collega's en uzelf en ga corona-safe de baan op met de VANSCREEN screen-folie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.