Online magazines

04 februari 2021 Vakinformatie voor de voedingsverwerkende industrie

Online versie bekijken
fLANDRIEN KAAS VERDUBBELT CAPACITEIT
"Alles is hier continu in beweging." Het zijn de woorden van acteur Wim Opbrouck, de ambassadeur van Flandrien Kaas, die zich verwondert over hoe alle processtappen er perfect op elkaar zijn afgestemd. Het gaat inderdaad hard voor de West-Vlaamse kaasmakerij, want dankzij een extra productielijn heeft die nu een capaciteit van 2 miljoen kilogram per jaar. Bekijk onze video over de interne logistiek van de kaasvormen; een waar huzarenstukje!

Wouter Verheecke
Bladmanager
Dankzij een extra productielijn heeft Flandrien Kaas uit Wervik een capaciteit van 2 miljoen kilogram per jaar. Toch wordt die nu nog niet ten volle benut, want voor zaakvoerder Jan Desmet gaat kwaliteit boven kwantiteit. Zijn bedrijfswaarden speelden ook mee in de keuze voor machinebouwer IntOCon.
Dagelijks worden maar liefst 624 cyberaanvallen uitgevoerd in België. De vraag is niet óf, maar wanneer u het slachtoffer wordt van een cyberaanval? Ontdek de meerwaarde van een cyberverzekering.
ILVO-onderzoeker en afdelingshoofd Lieve Herman is de nieuwe voorzitter van het Wetenschappelijk Comité van het FAVV. Dat comité heeft de taak om gevaren in de voedselketen te identificeren, risico’s te evalueren en daarover adviezen te formuleren.
Het dalen van de algemene infectiedruk in kritische ruimtes is een effectieve manier die de zorg rond contaminaties in de ‘kiem’ kan smoren. Hierbij wordt een volledige ruimte op homogene wijze ontsmet aan een welbepaalde frequentie, hetgeen heel wat bijkomende voordelen oplevert.
Krishan Maudgal is benoemd tot nieuwe directeur van de Belgische Brouwers. Met zo’n 20 jaar ervaring in de brouwerijsector zal Maudgal zijn vaardigheden ten dienste stellen van de brouwers, die zwaar getroffen zijn door de coronapandemie.
Een vloer in de voedingsverwerkende industrie moet heel wat kunnen weerstaan. Tijdens vleesverwerking moet de vloer bestand zijn tegen aantasting door zure dierlijke vloeistoffen zoals bloed, darmvloeistoffen en vetten.
Profiteer meteen van de saloncondities op de Fiat Fiorino, Doblo, Talento en Ducato. Het loont de moeite!
In voedingsproductiebedrijven wordt men dikwijls geconfronteerd met uitdagingen rondom kwaliteit van het eindproduct.
Actief in de bouw, groensector, e-commerce …? De Daily is uw perfecte partner met zijn sterk chassis, hoog nuttig laadvermogen, zuinig verbruik en lage totale voertuigkosten.*Nu aan ongelooflijk interessante voorwaarden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.