Online magazines

18 februari 2021 Vakinformatie voor de voedingsverwerkende industrie

Online versie bekijken
van noodzakelijke investering naar NUTTIGE BRON VAN INFORMATIE

Sorteerders zijn onmisbaar inzake voedselveiligheid. De jongste generatie verzamelt realtime waardevolle data die helpen om eventuele trends te spotten, maar ook om productielijnen te stroomlijnen. Naast een maximale doorvoer en minder downtime zijn ook minder productverlies en meer productdifferentiatie voordelen, wat de nieuwe sorteerder tot een hoogst aantrekkelijke investering maakt.


Wouter Verheecke
Bladmanager
 
Sorteerders beschermen de consument en de voedingsverwerker door vreemd materiaal en afwijkende producten zonder pardon van de band te bonjouren. De jongste generatie maakt echter meer mogelijk. Rond alles wat er op de band passeert, verzamelt ze realtime waardevolle data.
Uw corebusiness heeft u nodig. Bevrijd dus uzelf van de tijds- en arbeidsverslindende complexiteit van het kalibreren van meetinstrumenten.
Sinds kort zijn er in de Colruyt avocado’s te koop met een onzichtbare, plantaardige beschermlaag die zuurstof buiten houdt en vocht binnen. Hierdoor blijven eetrijpe avocado’s tot twee keer zo lang goed.
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Voor veel packaging applicaties heeft Euchner al sinds jaar en dag oplossingen als het gaat om veiligheidsschakelaars van de niet vergrendelende soort. Ook voor applicaties die wel een vergrendeling nodig hebben, heeft Euchner mooie oplossingen.
Wil ook jij genieten van uitzonderlijke saloncondities op bedrijfsvoertuigen én op de hoogte blijven van de laatste acties? Klik dan snel verder en ontdek hoe ook jij kan profiteren van extra saloncondities op jouw volgende bestel- of bedrijfswagen!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.