Online magazines

03 juni 2021 Vakinformatie voor de voedingsverwerkende industrie

SNEL LISTERIAVRIJ DANKZIJ ACTIEPLAN
Paté is een risicogevoelig product voor listeria, weten ze bij De Beauvoorder Paté in Veurne. Toch kreeg het bedrijf het afgelopen najaar te maken met een kritische situatie, die dankzij de fijnmazige tracering snel te herleiden was naar de hazenpaté.  "Het risico is nu geminimaliseerd en de getroffen acties leiden tot een gegarandeerde kwaliteit van onze producten", prijst R&D-manager en kwaliteitscoördinator Seline Glorieux zich gelukkig.

Wouter Verheecke
Bladmanager
 
De Beauvoorder Paté in Veurne kreeg afgelopen najaar te maken met een kritische situatie. Door Christeyns als partner in de arm te nemen en de nodige aanpassingen in de werking en de infrastructuur te doen, zijn er sindsdien geen nieuwe besmettingen meer vastgesteld.
Per 1 mei 2021 is Hitma de exclusieve distributeur van Keofitt-staalname-/monsternamekranen op de Belgische markt. Het pakket van Keofitt bestaat uit staalnameproducten om steriele staalname te garanderen in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.
Recente uitbraken en nieuwe analysetechnieken tonen aan dat zelfs kleine listeriaconcentraties vergaande gevolgen kunnen hebben. De totale afwezigheid lijkt dan ook het nieuwe streefdoel te worden, al is dit in sommige sectoren geen haalbare kaart.
Jongeren willen mee vorm geven aan voeding, maar zonder compromissen te maken tussen smaak, gezondheid, duurzaamheid en gemak. Dat tonen de twee winnaars van de innovatiewedstrijden van Fevia.
Werfcontainers zijn tegenwoordig verplicht op de werf. Ze vervullen bovendien steeds meer functies: van kantoorruimte voor werfvergaderingen tot opslagruimte voor materiaal en zelfs kleedkamers en refters.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.