Online magazines

16 juli 2021 Vakinformatie voor de voedingsverwerkende industrie

 
Onderzoek naar voeding en gezondheid
In Roeselare is de eerste spadesteek gegeven voor het eerste gebouw op het 'Food Innovation Park'. Met de uitbouw van deze site investeert POM West-Vlaanderen in een nieuw state-of-the-art wetenschapspark met internationale uitstraling, waar onderzoek naar voeding en gezondheid centraal staat.

Wouter Verheecke
Bladmanager
Met de uitbouw van het 'Food Innovation Park' investeert POM West-Vlaanderen in een nieuw state-of-the-art wetenschapspark met internationale uitstraling, waar onderzoek naar voeding en gezondheid centraal staat.
Fevia Vlaanderen ontwikkelde samen met enkele partners een brochure en een uitgebreide leidraad met tips rond waterhergebruik. Die bieden voor voedingsbedrijven een handig instrument bij het doorvoeren van duurzaamheidsmaatregelen.
De Nederlandse Stokvis Group heeft Fiduco Automatic BV overgenomen. De activiteiten van Fiduco worden ondergebracht bij Elsto Services en zullen voortaan onder deze merknaam op de markt worden gebracht.
Jonge medewerkers uit de sector van chemie en farma geven vanaf volgend schooljaar – van maart tot mei 2022 – gastlessen in de eerste graad van het middelbaar onderwijs ASO en TSO. Zo willen deze 'STEMfluencers' de jongeren inspireren bij hun studie- en beroepskeuze.
Plantaardige ingrediëntenfabrikant Fooditive Group introduceert een nieuw drankproduct. GoPeasy is een op erwten gebaseerde drank die aansluit bij de missie van het Nederlandse bedrijf om gezonde en betaalbare producten te leveren aan iedereen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.