Online magazines

09 augustus 2021 Vakinformatie voor de voedingsverwerkende industrie

 
HYGIËNESLUIZEN GARANDEREN VOEDSELVEILIGE TOEGANG
Werkgevers in de voedingsindustrie moeten niet alleen investeren in de praktische voorzieningen voor persoonlijke hygiëne; die inrichtingen moeten ook effectief gebruikt worden. Daarom worden deze toestellen zo ontworpen dat het gebruik ervan - en dus ook de beoogde hygiënestandaard - gegarandeerd is. Ook bij grote bedrijven.

Wouter Verheecke
Bladmanager
Om het risico op contaminaties de kop in te drukken, moeten alle medewerkers verplichte maatregelen treffen voor zij de productiehal betreden. De werkgever moet evenwel niet alleen investeren in de praktische voorzieningen voor persoonlijke hygiëne, die inrichtingen moeten ook effectief gebruikt worden.
Key Discovery is een suite van softwareoplossingen die van elke Key Technology sorteerder een krachtige Industrie 4.0-connector maakt die een schat aan bruikbare info genereert om de procesefficiëntie en productkwaliteit te optimaliseren.
ILVO-onderzoeker Lieve Herman werd onlangs aangesteld als voorzitter van het Wetenschappelijk Comité van het FAVV. Waar komen we vandaan op het vlak van voedselveiligheid en vooral: waar gaan we heen?
Met de uitbouw van het 'Food Innovation Park' investeert POM West-Vlaanderen in een nieuw state-of-the-art wetenschapspark met internationale uitstraling, waar onderzoek naar voeding en gezondheid centraal staat.
Cybersecurity is meer dan ooit een belangrijk issue, nu onze toestellen steeds vaker met elkaar verbonden worden. Beschermen is de boodschap, en daarbij kunnen deze antihackingtips alvast helpen.
VLAM publiceert in samenwerking met persfotograaf Jimmy Kets een fotoreportage waarin de Vlaamse vleessector, van bij de boer tot op het bord, in beeld gebracht wordt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.