Online magazines

19 augustus 2021 Vakinformatie voor de voedingsverwerkende industrie

 
geen plofkippen meer in de winkelrekken
In navolging van de Nederlandse supermarktketens, schakelen Colruyt en OKay als eerste Belgische retailers over naar vleeskippen die voldoen aan de hogere dierenwelzijnscriteria, gebaseerd op het Better Chicken Commitment (BCC). Ook Delhaize sluit zich bij hen aan. Zo willen de retailers hun verantwoordelijkheid nemen en de Belgische markt in de richting van beter dierenwelzijn duwen.

Wouter Verheecke
Bladmanager
Colruyt Laagste Prijzen, OKay en Delhaize schakelen over naar vleeskippen die voldoen aan de hogere dierenwelzijnscriteria, gebaseerd op het Better Chicken Commitment (BCC).
In industriële toepassingen wordt communicatie via Ethernet steeds vaker rechtstreeks in het veld gebruikt. Voor dergelijke toepassingen presenteert ifm nu de nieuwe Ethernetswitches die dankzij hun hoge beschermingsklasse ook in veeleisende omgevingen kunnen worden gebruikt.
Moet je per definitie groot zijn om als onderneming succesvol te zijn? Joost Debeuckelaere bewijst met Waltson van niet. In de opstartfase gebruikt hij de kleinschaligheid juist als een manier om zich te onderscheiden.
Boek nu uw tickets voor de IAA MOBILITY in München van 7 tot en met 12 september 2021! Onder het motto "What will move us next" staat de nieuwe IAA MOBILITY voor de digitale en klimaatneutrale mobiliteit van de toekomst.
Fevia stelt zich vragen bij de noodzaak om ook eindproducten zonder detecteerbare sporen van ethyleenoxide terug te roepen: "Zeker wanneer dat voor voedselverlies zorgt en de economische impact voor voedingsbedrijven in de miljoenen dreigt te lopen."
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.