Online magazines

02 september 2021 Vakinformatie voor de voedingsverwerkende industrie

 
OP BEDRIJFSBEZOEK BIJ FACTORIES OF THE FUTURE
In dit online magazine kijken we binnen bij Danone en Cargill, en onderzoeken we waarom zij dit jaar de Factory of the Future award wonnen. Ook de reportage bij Nuscience, dat de award won in 2017 en nu de titel verlengt, halen we nog eens boven.

Wouter Verheecke
Bladmanager
Reeds voor het zevende jaar op rij werden de Factory of the Future awards uitgereikt. Cargill uit Izegem en Danone uit Rotselaar wonnen de award voor het eerst. Nusciene uit Drongen doorliep met succes het reassessmentprogramma en verlengt zijn titel.
Dit voorjaar won Danone Rotselaar de Factory of the Future award. "Wij blijven investeren in onze mensen, duurzaamheid, innovatie en digitalisering, en hopen zo ook andere bedrijven in ons land te inspireren om ons voorbeeld te volgen", zegt directeur Jurgen Berckmans.
Bascules Robbe heeft voor een bedrijf actief in de visindustrie een wegende transportband met een hygiënisch ontwerp gebouwd. Deze wegende transportband zal geïntegreerd worden in een grotere lijn, waarover de te verwerken vis getransporteerd wordt.
Cargill Izegem won dit voorjaar de Factory of the Future award. De producent van plantaardige oliën en vetten had al een eigen verbeterprogramma opgestart en zette daarbij nog extra in op digitalisering en duurzaamheid.
Op donderdag 7 oktober 2021 vindt de zesde editie van de ABISS-summit plaats in Kortrijk Xpo. Organisatoren Karl D'Haveloose en Sven Mollie van Industrial Fairs vertellen waaraan we ons mogen verwachten.
Nuscience is zich heel bewust van zijn maatschappelijke rol. “Er zijn alsmaar meer mensen, die goed gevoed moeten worden. Wij willen er met onze producten mee voor zorgen dat dieren op een gezonde wijze worden grootgebracht", zegt COO Chris Mercier.
Na een jaar niet op de kalender te hebben gestaan wegens corona, vindt op 27 en 28 oktober 2021 Empack opnieuw plaats in de Nekkerhal in Mechelen. Reeds 135 exposanten reserveerden er hun stand.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.