Online magazines

30 september 2021 Vakinformatie voor de voedingsverwerkende industrie

 
VERDUBBELDE CAPACITEIT
Farm Frites vernieuwde hun operational unit voor de productie van voorgebakken, diepgevroren frieten in Lommel. Heveco uit Genk voerde de volledige elektrische engineering van dit uitbreidingsproject uit. Als solution partner van Siemens gebruikte de integrator daarbij tal van producten van deze technologieleverancier: van frequentiesturingen tot PLC's en HMI's.

Wouter Verheecke
Bladmanager
Om aan de wensen van hun klanten te kunnen blijven voldoen, vernieuwde Farm Frites hun productielijn voor voorgebakken, diepgevroren frieten. De verwerkingscapaciteit verdubbelde daarbij en er werd ook een coatingapplicator geïntegreerd.
De nieuwe TS2 SCARA serie van Stäubli is niet alleen goed ontvangen door de industrie, deze 4-assige robots wonnen ook de Red Dot Design Award 2021 in de categorie 'Product Design'. Een groot succes voor de nog jonge robotserie die een maatstaf vormt op vlak van dynamica, precisie en cleanroom.
Do 7 oktober is ABISS the place to be voor management en OT-IT -teams uit de industrie, op zoek naar oplossingen voor digitale transformatie in hun organisatie. 15 Expert Classes & 64 high-end techleveranciers dompelen u onder in The Next Big Thing.
Om een goede wijn te produceren is veel vakkennis en ervaring nodig, maar eveneens betrouwbare technische installaties. Eén van de cruciale onderdelen hierin is het koelsysteem dat de fermentatietanks bedient en ervoor zorgt dat de wijn op de ideale rijpingstemperatuur blijft.
Christeyns, een internationaal actieve Belgische fabrikant van reinigings- en desinfectieproducten met hoofdvestiging in Gent, heeft het Spaanse bedrijf Eurosanex overgenomen om zijn afdeling professionele hygiëne te versterken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.