Online magazines

07 oktober 2021 Vakinformatie voor de voedingsverwerkende industrie

 
AUTOMATISCH STAPELEN VAN PRODUCTEN
Het stapelen van verpakte levensmiddelen in een vast patroon op een pallet is een repetitieve en belastende taak, die u gerust uit handen van uw medewerkers kan nemen. Palletisers zijn robots die specifiek ontworpen zijn voor deze werkzaamheden, maar er bestaan ook andere automatiseringsoplossingen. De juiste keuze van robot, grijper en software hangt af van de beoogde toepassing.

Wouter Verheecke
Bladmanager
Het stapelen van verpakte levensmiddelen in een vast patroon op een pallet is een repetitieve en belastende taak, die u gerust uit handen van uw medewerkers kan nemen. Palletisers zijn robots die specifiek ontworpen zijn voor deze werkzaamheden, maar er bestaan ook andere oplossingen.
Wat voor werk u ook doet, de Ford bedrijfsvoertuigen zijn in staat aan al uw eisen te voldoen. Dankzij hun flexibiliteit zijn ze geschikt voor elke business en elk terrein. Bovendien geniet u nu uitzonderlijk van 0,49% financiële renting op alle Ford bedrijfswagens.
De gezondheidscrisis laten we stilaan achter ons. Nu komt het erop aan om veerkrachtig aan een relance te bouwen. Een toverformule bestaat niet, maar er zijn wel do’s en don’ts die uw bedrijf op pad helpen.
In Kortrijk is VEG-i-TEC geopend, een gloednieuw onderzoeks- en expertisecentrum voor de aardappel- en groenteverwerkende industrie. Het stelt als 'living lab' proefinstallaties ter beschikking voor toegepast onderzoek, training en demonstraties.
Steeds meer (speciaal)bieren van Belgische brouwerijen worden in blik verpakt. Dit biedt extra marketingkansen en zou ook ecologische voordelen hebben, terwijl er geen grote nadelen tegenover staan voor het bier zelf.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.