Online magazines

14 oktober 2021 Vakinformatie voor de voedingsverwerkende industrie

 
MAAK UW BEDRIJF FUTUREPROOF
De voedingsindustrie staat voor grote uitdagingen. De wereldbevolking stijgt, dus meer monden moeten worden gevoed. Bovendien zijn de eisen voor de productie steeds strenger, is er een tekort aan technische werkkrachten, zijn consumenten kritischer naar de oorsprong en ecologische afdruk van hun aankopen toe en ga zo maar door. Hoe wapent u uw bedrijf het best tegen de uitdagingen van de toekomst? Het PMG Food Process Seminar hoopt u daarop het antwoord te bieden!

Wouter Verheecke
Bladmanager
Hoe wapent u uw voedingsbedrijf het best tegen de uitdagingen van de toekomst? Het PMG Food Process Seminar hoopt u daarop het antwoord te bieden!
Een ‘futureproof’ voedingsbedrijf werkt energiezuinig. Fevia Vlaanderen lanceerde daarom het EFES (Easy Food Energy Savers) proefproject, waardoor kmo's gratis een beroep kunnen doen op een ‘ontzorger’. Benieuwd naar de aanbevelingen en resultaten?
Welke arbeidsorganisatie is nodig om mensen meer werkgoesting en eigenaarschap te geven, meer betrokken te maken, hun talenten meer tot ontplooiing te laten komen en hen zo goed mogelijk te laten samenwerken?
De VEGABAR is een reeks universeel inzetbare, compacte druksensoren met keramische meetcel voor het meten van gassen, dampen en vloeistoffen tot 130 °C. Deze maken een eenvoudige, uiterst efficiënte automatisering mogelijk.
Nieuwsgierig naar de toekomst van verpakken? Dan wordt u op 27 & 28 oktober in de Nekkerhal te Mechelen verwacht voor Empack : het enige professionele verpakkingsevent in België voor iedereen die dag in, dag uit packaging ademt. Wees erbij!
Met de nieuwe IO-Link Bluetooth-adapter van ifm electronic kunnen IO-Link-apparaten nu gemakkelijk worden bediend met een standaard smartphone. Dit biedt een snelle en gemakkelijke manier om de apparaten te parametreren en hun werking te controleren.
Als levensmiddelenproducent of fabrikant van voedselverwerkingsmachines streeft u voortdurend naar een maximale veiligheid van uw producten, zonder afbreuk te doen aan het rendement. Klüberfood NH1 CH 6-120 SUPREME voldoet aan uw behoeften.
Een betrouwbare koelinstallatie is een cruciaal onderdeel van de technische installatie voor het produceren van voedingsmiddelen. Zo mocht GF Piping Systems recent de nieuwe koelleidingen leveren bij voedingsmiddelenfabrikant Bischofszell Nahrungsmittel.
Idelco helpt op alle vlakken zodat jij en je bedrijf zonder zorgen uit de voegen kunnen treden. Voor elke vraag biedt Idelco een oplossing met modulaire of op maat gemaakte units waarbij aandacht wordt besteed aan het kleinste detail.
Met de nieuwe dienst DRA-FAT-SAT helpt Pilz machinebouwers én -gebruikers om tijd en kosten te besparen, door vroegtijdig te waken over eventuele veiligheidsrisico's en na te gaan of aan alle normen is voldaan. Voor de exploitanten levert dit ook gemoedsrust op.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.