Online magazines

22 oktober 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

 
BENT U KLAAR VOOR NIEUWE UITDAGINGEN?
Of een voedingsbedrijf klaar is voor de uitdagingen van de toekomst, hangt natuurlijk af van verschillende aspecten. Op het Food Process Seminar op donderdag 18 november focussen 5 experts op de domeinen duurzaamheid, technologie en mensen. Maak ook uw bedrijf futureproof! Ontdek het programma en schrijf u nu gratis in!

Wouter Verheecke
Bladmanager
Tijdens het PMG Food Process Seminar gaan 5 experts in op dit thema, gevolgd door een debat met bedrijfsleiders uit de sector. Ontdek het programma en schrijf u gratis in voor deelname aan dit unieke event!
De nieuwe ‘guideline 44’ van EHEDG is een hulpmiddel voor al wie betrokken is bij het ontwerp, de bouw of verbouwing en het onderhoud van voedselproductiefaciliteiten, klaar voor de toekomst. Hein Timmerman geeft de nodige tekst en uitleg.
Als we bedrijven klaar willen maken voor de toekomst, zullen we ook loopbanen ‘futureproof’ moeten maken. De sector wil voedingsbedrijven en hun werknemers hierin bijstaan via een nieuw loopbaanfonds bij Alimento.
Tijdens het PMG Food Process seminar op 18 november in het Bierkasteel in Izegem voorzien we ook de mogelijkheid om vóór de lunch de brouwerij te bezoeken. Samen met de gids ontdek je daarbij alle hoekjes van de modernste brouwerij van Europa.
Het aanbod op de online veiling georganiseerd door Industrial Auctions is divers. Van de complete HERMANN WALDNER batch kookinstallatie voor sauzen, salsa’s, soepen, spreads en jams, tot de Steritech continue pasteur met koeltoren. Een kijkdag vindt plaats op 28 oktober in Ravensburg.
Op dinsdag 30 november 2021 organiseren Agoria, Flanders’ FOOD en EHEDG België de zevende editie van Hygiene for Food in BluePoint in Berchem. Met een cross-sectoraal programma focussen ze op de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van voedselveiligheid en hygiëne in de voedingsindustrie.
Précon consultants begeleiden voedingsbedrijven onder andere op het vlak van kwaliteit, voedselveiligheid en wetgeving. Veel kwaliteitsmanagers geven aan dat het op de hoogte blijven van de wetgeving, die van toepassing is op hun producten, een hele uitdaging is.
Colruyt Group Fine Food opent in Halle een nieuwe site voor de productie en de verpakking van smeersalades. Die biedt hen de mogelijkheid om nog beter in te spelen op de evoluerende behoeften van de consumenten en de potjes te verduurzamen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.