Online magazines

15 november 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

 
laatste kans om gratis in te schrijven
Donderdag 18 november is het zover! Op het Food Process Seminar leert u hoe u uw voedingsbedrijf futureproof maakt. Bezoek de modernste brouwerij van Europa, verbreed uw kennis tijdens de lezingen van experts en laat u inspireren door de managers van vooruitstrevende voedingsfabrieken. Dit is uw laatste kans om gratis een plaats op dit unieke event te reserveren!

Wouter Verheecke
Bladmanager
Tijdens het PMG Food Process Seminar gaan 6 experts in op dit thema, gevolgd door een debat met bedrijfsleiders uit de sector. Ontdek het programma en schrijf u gratis in voor deelname aan dit unieke event!
Op het Food Process seminar, over het futureproof maken van uw voedingsbedrijf, hebben we het over drie thema's: duurzaamheid, technologie en mensen. We sluiten het lezingengedeelte af met een debat, waarin drie managers van vooruitstrevende voedingsfabrieken hun eigen uitdagingen en aanpak rond deze onderwerpen delen.
De proeftuin ‘AR/MR support voor laboranten, procesoperatoren en onderhoudstechnici’ van VLAIO creëert een raamwerk voor het toepassen van AR en MR. Projectleider Fabian Di Fiore van UHasselt legt uit wat er binnen die proeftuin gebeurt.
Tijdens het PMG Food Process seminar op 18 november 2021 in het Bierkasteel in Izegem voorzien we ook de mogelijkheid om vóór de lunch de brouwerij te bezoeken. Samen met de gids ontdek je daarbij alle hoekjes van de modernste brouwerij van Europa.
Als we bedrijven klaar willen maken voor de toekomst, zullen we ook loopbanen ‘futureproof’ moeten maken. De sector wil voedingsbedrijven en hun werknemers hierin bijstaan via een nieuw loopbaanfonds bij Alimento.
Na meer dan twee jaar vindt eindelijk het eerste grote internationale ontmoetingsplatform voor de aardappelketen plaats: op zondag 28, maandag 29 en dinsdag 30 november 2021 opent INTERPOM haar deuren in Kortrijk Xpo. Eindelijk zien de aardappelprofessionals elkaar weer!
De Key Discovery software transformeert de digitale sorteersystemen van Key Technology in IIoT-verbonden apparaten die gegevens verzamelen, analyseren en delen terwijl ze aardappelen, fruit, groenten, noten, gedroogd fruit, snoepgoed en andere toepassingen sorteren volgens de vereiste kwaliteitsspecificaties.
Saveurs & Métiers, de vakbeurs die voortaan ieder jaar plaatsvindt, verzamelt de laatste trends voor alle professionals uit de voedingssector en foodretail. Gedurende 3 dagen kunt u het meest omvattende aanbod voor uw bedrijfssector ontdekken: innovatieve producten, denkbare exposanten en een inspirerend programma.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.