Online magazines

18 november 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

 
LUCHT KOELEN, VENTILEREN EN FILTEREN
Beyers Koffie is een industriële koffiebranderij en -maalderij, waar de koffie ook verpakt wordt. Om de werkomstandigheden voor hun medewerkers te verbeteren, investeerde het bedrijf recent in een klimaatoplossing van COLT. "De gekozen groepen hebben een drievoudige werking: koelen, ventileren en filteren. Zo komt dit uiteindelijk ook onze productkwaliteit ten goede", weet Tim Zwijsen, Quality & Organization Manager bij Beyers Koffie.

Wouter Verheecke
Bladmanager
Beyers Koffie uit Puurs-Sint-Amands is een industriële koffiebranderij en -maalderij, waar de koffie ook verpakt wordt. Om de werkomstandigheden voor hun medewerkers te verbeteren, investeerde het bedrijf recent in een klimaatoplossing van COLT.
Vacuümkoelen zorgt ervoor dat producten met een groot oppervlak in verhouding tot hun gewicht snel, effectief en energiezuinig kunnen worden gekoeld. Eenmaal voorgekoeld, kunnen de producten veilig worden opgeslagen in de koelcel.
Uw producten veilig in-en uit koel- en vriescellen transporteren zonder uw werknemers en uw materieel te veel te belasten? Spits uw interne logistiek toe op de specifieke coldstoretoepassingen door deze 3 belangrijke basisregels te volgen.
Wanneer de gezondheidscrisis achter de rug is, komt het erop aan om veerkrachtig aan een relance te bouwen. Een toverformule bestaat niet, maar er zijn wel do’s en don’ts die uw bedrijf op pad helpen.
INTERPOM verzamelt de aardappelketen: van teelt tot verwerking en vermarkting. De vakbeurs telt 327 exposanten met dit jaar een bijzonder ruimer aanbod van machines, technologische en digitale oplossingen voor de aardappelverwerkende industrie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.