Online magazines

26 november 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

 
TERUGBLIK OP het FOOD PROCESS SEMINAR
‘Hoe maakt u uw voedingsbedrijf futureproof?’ Dat was de centrale vraag tijdens het allereerste Food Process seminar, dat plaatsvond in het Bierkasteel in Izegem. Tijdens een brouwerijbezoek, lezingen en een debat konden de bezoekers volop kennis en inspiratie opdoen. Bekijk ons sfeerverslag!

Wouter Verheecke
Bladmanager
‘Hoe maakt u uw voedingsbedrijf futureproof?’ Dat was de centrale vraag tijdens het allereerste Food Process seminar, dat plaatsvond in het Bierkasteel in Izegem. Tijdens een brouwerijbezoek, lezingen en een debat konden de bezoekers volop kennis en inspiratie opdoen.
De modulair opgebouwde machineafscherming BlueGuard - ontwikkeld door Satech - biedt niet alleen flexibiliteit en fysieke veiligheid, maar voldoet ook aan de strenge hygiënenormen binnen de sectoren food, chemie en farma.
Productieprocessen in de voedings- en drankenindustrie verlopen al eens in wisselende omgevingstemperaturen. De vloer blijft niet gespaard van hete vloeistoffen, er wordt gemorst of de vloeistoffen worden over de vloer afgevoerd.
UNIZO verkoos de firma Barias uit Roeselare, gespecialiseerd in verpakkings- en stockage-oplossingen voor de voedingsindustrie, tot nationale 'KMO van het Jaar'. De West-Vlaamse kandidaat haalde het in de eindronde op vier andere sterke provinciale kandidaten.
Tijdens HMI 2020 presenteerde ifm een toolbox die bedrijven helpt om hun digitale evolutie in alle eenvoud en in hun eigen tempo door te voeren: moneo. Dat is een plug-and-play softwareplatform op basis van modules die helpen om sensordata maximaal te benutten.
Er komt nogal wat kijken bij het ontwikkelen van een voedselveiligheidscultuur, laat staan als u die wil veranderen. In de whitepaper Food Safety Culture van Normec Foodcare staan 8 stappen die u dichter bij een goede voedselveiligheidscultuur brengen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.