Online magazines

25 maart 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
VEILIG EN ENERGIEZUINIG LADEN EN LOSSEN
De grondstoffen moeten in voedselveilige omstandigheden geleverd worden en de afgewerkte producten moeten de productieruimte ook zo verlaten. Bovendien moet dit veilig en efficiënt gebeuren, en met een minimum aan energieverliezen. Veel hangt hierbij natuurlijk af van de aard van de activiteiten. Een correct afgestemd dockequipment is dan ook van het uiterste belang.

Wouter Verheecke
Bladmanager
FoodProcess reikt u continu vakkennis en oplossingen aan over de voedingsverwerkende industrie. Word premiumlid en krijg toegang tot deze vakkennis en tal van andere voordelen.
De grondstoffen moeten in voedselveilige omstandigheden geleverd worden en de afgewerkte producten moeten de productieruimte ook zo verlaten. Bovendien moet dit veilig en efficiënt gebeuren, en met een minimum aan energieverliezen.
Van laboratoria tot vleesverwerkingsbedrijven en van ziekenhuizen tot explosieveilige cleanrooms: stuk voor stuk situaties waarin het essentieel is dat het bedienen van machines en apparaten veilig en extreem hygiënisch gebeurt.
Anuga FoodTec is de internationale toeleveringsbeurs voor de levensmiddelen- en drankenindustrie. De vakbeurs presenteert zich als "Speciale editie" en is een combinatie van een te bezoeken beurs en het digitale platform Anuga FoodTec @home.
Binnen de voedingsindustrie zorgen uitdagende opslagomstandigheden en gevoelige levensmiddelen ervoor dat hoge eisen worden gesteld aan uw interne transportmiddelen. Benieuwd hoe u met de Linde trucks aan de HACCP-normen voldoet?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.