Online magazines

02 juni 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
VERVANGENDE INGREDIËNTEN HEBBEN GEVOLGEN VOOR VERPAKKINGEN
Door het tekort aan bepaalde ingrediënten moesten veel exploitanten van levensmiddelenbedrijven de voorbije maanden op zoek naar vervangers voor hun recepten. Gezien de strenge Europese etiketterings- en voedselveiligheidsregels is het veranderen van een ingrediënt geen onbelangrijke aangelegenheid.

Wouter Verheecke
Bladmanager
De agribusiness van Oekraïne is een van de grootste ter wereld. Door de oorlog hebben de Oekraïense autoriteiten echter quota ingevoerd voor sommige exportproducten. Die hebben onmiddellijk effect gehad op levensmiddelenbedrijven in de EU.
FoodProcess reikt u continu vakkennis en oplossingen aan over de voedingsverwerkende industrie. Word premiumlid en krijg toegang tot deze vakkennis en tal van andere voordelen.
Robotfabrikant Wyzo lanceert de allereerste sidebot ter wereld. Die vindt het midden tussen een collaboratieve robot en een deltarobot en combineert zo de voordelen van beide robottypes. Hij kan namelijk snel pick-and-place-opdrachten uitvoeren in de directe nabijheid van mensen.
De nieuwe Multipond 8-kops lineaire multihead weger MPL-08-1000-400-J met Argus gepatenteerd camerasysteem is met name gericht op compacte installaties en is door de lage valhoogtes ideaal voor breukgevoelige producten.
Foodprinting kan een oplossing zijn voor bepaalde doelgroepen en biedt mogelijkheden voor productinnovaties. Er zijn weliswaar nog uitdagingen, maar men onderzoekt volop hoe die kunnen worden getackeld.
Met de VEGAPULS 6X 'denkt' VEGA-radar anders. Het resultaat: een nieuwe radarsensor die alle denkbare niveautoepassingen meet. De tijd dat gebruikers uit een groot aantal instrumenten het juiste moeten uitkiezen, behoort daarmee tot het verleden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.