Online magazines

01 juli 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
WEEG-PRIJSSYSTEMEN
Weeg-prijstoestellen zijn in staat om verpakte levensmiddelen te wegen, een label met het gewicht en de overeenkomstige prijs te drukken en dit op de verpakking aan te brengen. En dit in eenzelfde beweging. De huidige mogelijkheden reiken steeds verder: van meerdere etiketten voor nieuwe verpakkingstechnieken, toestellen die gekoppeld zijn aan ERP-systemen tot 'zero downtime'.

Wouter Verheecke
Bladmanager
Weeg-prijstoestellen zijn in staat om verpakte levensmiddelen te wegen, een label met het gewicht en de overeenkomstige prijs te drukken en dit op de verpakking aan te brengen. En dit in eenzelfde beweging. De huidige mogelijkheden reiken steeds verder.
FoodProcess reikt u continu vakkennis en oplossingen aan over de voedingsverwerkende industrie. Word premiumlid en krijg toegang tot deze vakkennis en tal van andere voordelen.
De nieuwe schakels van de igus E4.1 kabelrups-serie verminderen het benodigde aandrijfvermogen met 37%. Zo kunnen klanten hun elektriciteitskosten verlagen in tijden van sterk stijgende energieprijzen.
In de afgelopen maanden zijn er wereldwijd meerdere terugroepingen geweest naar aanleiding van potentiële bacteriële besmettingen. De vraag rijst of dit deels het resultaat is van een langdurige shift van onze focus op coronamanagement en de bijkomende personeelstekorten.
Bespaar direct tot 60% tijd met digitaal inspecteren. Na afloop van de inspectie is de rapportage inclusief foto's meteen klaar en zijn statistieken online inzichtelijk. U ontvangt tijdelijk een gratis iPad en kosteloze training en implementatie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.