- 16 februari 2017
- | 5 min. leestijd
- | Bron: Delicatesse
6 Bereidingen met ham
Ham is een onuitputtelijke bron voor creatieve geesten om gevarieerde recepten en bereidingen te verzinnen voor elke dag of voor een feestelijke gelegenheid. Dit veelzijdige product verrast telkens opnieuw de smaakpapillen, in rauwe vorm, gekookt, gedroogd of gerookt, gemarineerd, gegrild of gebakken … Dit artikel helpt u op weg met enkele ideetjes voor aperitiefhapjes, snacks, salades, barbecue of culinaire voor- of hoofdgerechten.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.