SALMONELLA EN LISTERIA UIT TE ROEIEN MET GEDEGEN BEHEERSPLAN

Verslag rondetafelgesprek

Voorafgaand aan Quality Days 2016 schoven we met een tiental actoren uit de bedrijfs- en onderzoekswereld mee aan tafel voor een verhelderend gesprek over de problematiek en aanpak van salmonella en listeria. Het gaat onder meer om wetenschappers, voedselveiligheidsspecialisten en kwaliteitsverantwoordelijken die actief zijn in kippen- en varkensslachterijen. De belangrijkste inzichten werden in een presentatie gebundeld en maakten zo deel uit van het seminarieprogramma van het event. Als mediapartner brengen wij hiervan ook een uitgebreid verslag.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.