- 06 november 2019
- Door Marie Verhulst
- | 7 min. leestijd
- | Bron: Foodservices
Sourcen van unieke ingrediënten en mensen is geheim van topcateraar
Belgocatering kan je niet omschrijven als een typische cateraar. Men bewijst graag dat duurzaamheid en kwaliteit hand in hand gaan. Niet alleen investeert Belgocatering in heerlijke ingrediënten, maar – misschien nog belangrijker – in de juiste mensen. Lokale boeren bieden de chefs de beste producten om creatief mee aan de slag gaan. De grootste uitdaging? Vooral het logistieke aspect is vaak een moeilijke denkoefening. Eén ding is zeker, Belgocatering is een knap staaltje van hoe de korte keten ook in de grootkeuken verwerkt kan worden. Wij spraken met Luc Van Sande, Chief Hospitality Officer van Belgocatering.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.