POORTEN EN DEUREN ENERGIE-EFFICIENTER DAN OOIT TEVOREN

Besparing op energiefactuur door snelheid, type, materiaal en besturing

Koel- en vriescellen zijn heel belangrijk in de voedingsindustrie, om in optimale omstandigheden de levensmiddelen te bewerken of bewaren. Bij het openen en sluiten van de poorten of deuren gaat er echter traditioneel veel energie verloren om de ruimte snel opnieuw op de juiste temperatuur te krijgen. Fabrikanten komen daarom met energie-efficiënte oplossingen op de proppen, al is dat natuurlijk niet het enige aandachtspunt in de keuze hiervoor.

Dit is een plus artikel. Abonneer om dit artikel verder te lezen.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

Alternate Text

FOODPROCESS ONLINE + PRINT ABONNEMENT

Word nu abonnee!

Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.

Aangeboden door PMG REDACTIE
4,00 / Maand

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.