SAUZENPRODUCENT VERBETERT KLIMAAT VOOR MEDEWERKERS EN MACHINES

Colt voorziet systemen voor aangenamer werkklimaat bij Pauwels Sauzen

Bij Pauwels Sauzen produceert men op jaarbasis 100 miljoen kilogram sauzen. Bij dit proces komt warmte vrij en zeker op warme dagen kan de temperatuur in de productiehallen snel oplopen. “Om de werkomstandigheden te verbeteren, hebben we de voorbije jaren stapsgewijs geïnvesteerd in verschillende koel- en ventilatie-units. Die komen niet alleen onze mensen, maar ook de machines ten goede", zegt projectmanager Michel Doossche.

Dit is een plus artikel. Abonneer om dit artikel verder te lezen.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

Alternate Text

FOODPROCESS ONLINE + PRINT ABONNEMENT

Word nu abonnee!

Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.

Aangeboden door PMG REDACTIE
3,00 / Maand

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.