- 01 april 2019
Laat u inspireren op Food Forward event
Laat u inspireren op Food Forward event Workshops, tastings en awarduitreiking Tijdens het gloednieuwe Food Forward event inspireren Fevia, Flanders’ FOOD en Wagralim de huidige en toekomstige ‘food workers’ over de voeding van morgen en de voedingsindustrie van de toekomst. Industrie 4.0, nieuwe voedingstrends, duurzamer omspringen met grondstoffen: het staat allemaal op het menu tijdens een inspirerend seminarie en interactieve rondetafelgesprekken. Bovendien kan u de voedingstrends en -technologieën van de deelnemers van de Food At Work Student Awards ontdekken. Het Food Forward event vindt plaats op 24 april 2019 in de Wild Gallery in Brussel. Programma • 14.30 - 15 u.: Inspiration session: ‘When the next generation suggests industrial innovation to target healthy diets from sustainable food systems’. • 14 - 18 u.: Tasting Student Awards. Hoe ziet de voeding van de toekomst eruit? Laat u verbazen door 36 studententeams en bepaal mee wie de publieksprijs wint. • 14 - ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.